Bortsprungen hund – Lövräfsning idag igen

Jag läste i Kickis blogg att en av deras bekanta blivit av med sin lilla mops i trakterna av Torsåker. Jag kan föreställa mig vilka kval de går igenom, för nu har den lilla hunden varit borta i tre dygn. Så här skriver Kicki:

Det som absolut inte får hända har hänt mina goda vänner i Grangärde, utanför Ludvika. Deras mops Lisa lämnades på parning i Torsåker i torsdags.

I fredags morse smet hon därifrån. De har letat i tre dagar utan resultat.

Nu har ju inte jag så många bloggläsare åt det hållet (tror jag).
Men om du har en hemsida, vidarebefordra detta nödrop om hjälp från ägaren.

Jag har gjort en ”annons” här i vänsterlisten, du kanske kan göra detsamma, särskilt om du bor de trakter där hunden försvunnit.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Diset och dimman har legat kvar hela dagen, men det har varit milt och lugnt, så vi har passat på att vara ute i trädgården och fortsatt med lövräfsningen. Det blev en full traktorskopa idag också. Nu väntar vi bara på att de sista björklöven ska komma ner.

I kväll måste vi kolla på Kanal5 och programmet ”Böda Camping”, för där är Kristers svärföräldrar med. Jag är måttligt intresserad av sån här såpor, men med bekanta människor att spana efter blir det ju lite intressant ändå. (Kicki och Leif heter de)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Känt, Stenstugu och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

9 svar på Bortsprungen hund – Lövräfsning idag igen

 1. Ia skriver:

  Stackars människor…en mardröm att nån av katterna ska försvinna!! Hoppas det går bra <3

 2. Znogge skriver:

  Hoppas verkligen Lisa blir upphittad.

  Kram

 3. Agneta skriver:

  Hejsan, Ingrid!
  Men visst är det en mardröm när de små husdjuren försvinner 🙁
  Dis och dimma har vi haft här nu iflera dagar vilket är trist men tillhör ju årstiden.
  Jag tänker se på
  ”Sommarpratarna” om en liten stund på TV men kanske det finns tid för att även ta en titt på ditt programförslag, om man är lite nyfiken vill säga 😉
  Ska också hinna med att leta efter några fler böcker att läsa, men vet inte riktigt vad ännu, så jag får ta en titt i din bokhylla senare. Agnes Von Krusenstjerna verkar vara intressant och nu i dagarna så har nyutgåvan efter 60 år kommit. Vad tror du?
  Ha det gott vännen!
  Kramen, Agneta

  • Ingrid skriver:

   ”Sommarpratarna” är nog ett program med lite mera kvalité än ”Böda Camping”, så det är nog klokt av dig att välja det första alternativet.

   Jag tror mig ha läst något av Agnes Von Krusenstjerna för många år sedan. Hon kanske är värd ett försök.

 4. Hejsan igen !

  Stackars lilla jycke, jag älskar den rasen.Det är så tragiskt när de försvinner.Vare sig det är katter eller hundar.Hoppas verkligen de får tillbaka den.Jo, jag läste i Stenlycka, att om man hann sela en häst under tiden som solen sken, skulle vi inte få så mycket snö i vinter,jag skulle kunnat sela två.

  Ikväll ska jag se ”Pensionärsjävlarna” humorprogram.Kl.22.00 på 5:an
  Fast hlst skulle jag bara vilja sitta här och njuta av alla bloggarna, eventuellt skriva något i mina.Men jag skriver så mycket i kommentarrutan, så det blir inget över till ett inlägg.

  Kram Mi

  • Ingrid skriver:

   Jag är väl inte helt förtjust i mopsar måste jag erkänna, men att en lite stackare ska springa iväg vind för våg i flera dygn är ju jättetrist och måste vara hemskt för ägarna.

   Du är så gullig som titta in och skriver kommentarer så du inte få tid med din egen blogg 🙂

 5. Skatan skriver:

  Åh vad fruktansvärt. Hoppas att hon inte hade något halsband på sig som hon kan ha fastnat i … Jösses … jag vågar inte ens tänka tanken. Jag skall försöka lägga ut annonsen på facebook men har mest dalfolk som vänner och inte så många i Värmland. Men vänner kan ha vänner som kan ha vänner …

  Jag hoppas innerligt att Lisa kommer till rätta.

  Kram!

Kommentarer inaktiverade.