Nu har det hänt igen!

Brand i radhuslänga – mobilladdare orsaken | GT.

Jag har fått lära mig att aldrig ha mobilladdaren inkopplad annat än medan man laddar mobilen och att ta ur den ur eljacket så fort det är färdigladdat. Både laddaren och mobilen kan annars fatta eld om olyckan skulle vara framme. Jag har har en kompis som vaknade av en skarp smäll en natt. Det var hennes mobil som stod på laddning som hade exploderat!

Till något trevligare. Idag skiner solen och det känns som sommar faktiskt. Lite lätta molnslöjor är det på himlen, men det är varmt och gott ute och jag ska förbereda lunch till oss och sen ska här solas.

Igår stod jag och hjälpte till i Röda Korsets stånd och sålde lotter på förmiddagen. Det var en blåsig och småkylig dag, men solen tittade fram då och då och vädret gjorde att det var väldigt mycket folk i farten. Det var ingen konkurrens med strandaktiviteter och försäljningen gick strålande. Fiskdammen var väldigt populär och dit var det kö av förväntansfulla barn nästan hela tiden.

Bottarvegården

På eftermiddagen åkte vi ut till Bottarvegården och då sken solen. Föreställningen var rolig precis som vanligt, även om jag nog tycker att den var en aning tunn, men visst är de väldigt duktiga och det är hemskt kul att höra en föreställning på gutamål.

Alla såg glada och belåtna ut när vi lämnade teaterladan

Grå Gåsen

På hemvägen körde vi in på Grå Gåsen och gick runt där och tittade lite. Det är där som Så mycket bättre spelas in. Igår var det abonnerat så det blev en snabb visit och sen fortsatte vi hem igen.

Det blev inget bloggande igår och datorn fick vila hela dagen, för när jag kom hem blev jag sittande framför tv:n tills det var läggdags.

Ha en trevlig söndag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...