Brand i radhuslänga – Lördagen

Nu har det hänt igen!

Brand i radhuslänga – mobilladdare orsaken | GT.

Jag har fått lära mig att aldrig ha mobilladdaren inkopplad annat än medan man laddar mobilen och att ta ur den ur eljacket så fort det är färdigladdat. Både laddaren och mobilen kan annars fatta eld om olyckan skulle vara framme. Jag har har en kompis som vaknade av en skarp smäll en natt. Det var hennes mobil som stod på laddning som hade exploderat!

Till något trevligare. Idag skiner solen och det känns som sommar faktiskt. Lite lätta molnslöjor är det på himlen, men det är varmt och gott ute och jag ska förbereda lunch till oss och sen ska här solas.

Igår stod jag och hjälpte till i Röda Korsets stånd och sålde lotter på förmiddagen. Det var en blåsig och småkylig dag, men solen tittade fram då och då och vädret gjorde att det var väldigt mycket folk i farten. Det var ingen konkurrens med strandaktiviteter och försäljningen gick strålande. Fiskdammen var väldigt populär och dit var det kö av förväntansfulla barn nästan hela tiden.

Bottarvegården

På eftermiddagen åkte vi ut till Bottarvegården och då sken solen. Föreställningen var rolig precis som vanligt, även om jag nog tycker att den var en aning tunn, men visst är de väldigt duktiga och det är hemskt kul att höra en föreställning på gutamål.

Alla såg glada och belåtna ut när vi lämnade teaterladan

Grå Gåsen

På hemvägen körde vi in på Grå Gåsen och gick runt där och tittade lite. Det är där som Så mycket bättre spelas in. Igår var det abonnerat så det blev en snabb visit och sen fortsatte vi hem igen.

Det blev inget bloggande igår och datorn fick vila hela dagen, för när jag kom hem blev jag sittande framför tv:n tills det var läggdags.

Ha en trevlig söndag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Utflykter och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

12 svar på Brand i radhuslänga – Lördagen

 1. Kraka skriver:

  Ibland behöver både datorn och man själv vila. Nu i sommar får min dator vila lite då och då, men i natt gjorde jag en tur i bloggarnas värld. Även nu är datorn igång, orkar liksom inte ta mig ur sängen trots att det är långt in på förmiddagen.

  Ha en fin söndag!

  Kram

 2. Gigi Markegård skriver:

  Hoppas du får en fin dag idag, både vädermässigt och upplevelsemässigt .
  Varm kram,
  Lambergsfrua 🙂

 3. Agneta skriver:

  Det verkar vara lurigt det där med laddare och mobiler och plattor och allt vad det är, man får försöka tänka på det.
  Vilken dag det blev och ni sålde bra, det var ju det jag önskade!
  Ibland kan jag tänka att tänk så mycket det finns på en ö så där, ni har så många aktiviteter och många vackra byggnader och ändå finns det plats för orörd natur! Vi lever i ett fantastiskt land!
  Agneta kram

 4. Znogge skriver:

  Här är aldrig några laddare i och jag har respekt för elektrisk utrustning.

  Kram

 5. Susanne skriver:

  Efter vad jag har hört ska det vara ok om man använder originalladdaren, alltså den som kom med telefonen. Moderna laddare ska då sluta ladda när telefonen är färdigladdad. Sen finns ju en massa billiga tredjepartstillverkade laddare, såna ska man nog vara försiktig med. Själv har jag slutat använda sådana.
  Mysigt det ser ut!!

 6. Skogsnuvan skriver:

  Du är då i full gång och så trevligt. Det där med laddaren har jag då inte tänkt på. Ibland har jag till och med laddat under natten. Det får man nog sluta med har jag förstått

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *