Bröllopstårta

I dagens Gotlands Allehanda kan man läsa att gotländske konditorn Conrad Tyrsén vet allt om bröllopstårtan till ”Det kungliga bröllopet”. Det är han som gör den, eller rättare sagt han är en av de fyra som ska se till att det blir en tårta värd ett kungligt bröllop.

Tårtan på den här bilden gick inte heller av för hackor. Det är vår dotter Eva och hennes Claudio som med gemensamma krafter ska skära den första biten.


Här kan man nästan också tro att en konditor varit i farten, men det är bara jag som stuckit in kameraobektivet i en vallmo. Tänk vad naturen kan skapa!

Det är ganska grått och ruggigt väder idag, men jag har varit ute på förmiddagen i trädgården och donat lite. Jag kunde ju inte motstå att åka till Linds Växthus när vi var i Visby igår, så det var några plantor som skulle sättas och så köpte jag långtidsverkande gödningspinnar till tomaterna och dem har jag också fått på plats i krukorna, så nu får tomatplantorna sig en liten näringsdos varje gång jag vattnar dem. Åke håller på med gräsklippning bakom ladugården och senare i eftermiddag är det väl någon viktig fotbollsmatch som ska bevakas.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *