Buon compleanno Edoardo!

Måndag 11 augusti 2008 | 17:50 | 20&#176

Idag har det verkligen varit omväxlande väder. Inatt fick vi 5 mm regn, morgonen började med soligt väder, sedan mulnade det till litet och så blev soligt igen. Efter lunch gick jag en promenad ner till Klinte där Åke kom och hämtade upp mig med bilen. När vi kom hem satt vi ute och drack kaffe och då började det bli molnigt igen och rätt vad det var började det regna. Men det blev bara en skur, som gick ganska fort över och sedan sken solen igen. Tala om växlande väder!

Medan jag promenerade lyssnade jag på Sommar i P1 med Gotlands förre länspolismästare Carin Götblad. Carin Götblad slutade som länspolismästare på Gotland för sex år sedan. Under sina tre år på ön gjorde hon sig känd som en viljestark person som bland annat, trots många protester, genomdrev en ny organsation. Bland gotlänningarna var hon en populär polischef och ansågs ha vettiga åsikter.

Hon hade ett trevligt sommarprogram och det var intressant
att höra henne berätta om sin första tid här på ön, om sin förkärlek för råttor som husdjur och om de ungdomsråd hon startat i Stockholm för att få ner ungdomsbrottsligheten. Musiken bjöd inte på några större överraskningar utan var allmänt trevlig.

I morgon är det en stor dag för vårt yngsta barnbarn, Edoardo. Då fyller han 14 år och i Italien innebär det att man får börja köra moped. Man måste dock ha gått på körskola först, så de släpps inte ut i trafiken hur som helst.


Tanti auguri a te,
tanti auguri a te,
tanti auguri a Edoardo,
tanti auguri a te!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Sicilien, Trevliga händelser och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *