Busskaffe

image

Busskaffet är en av höjdpunkterna när det blir långa körsträckor och Karlssons special är väldigt uppskattad. Efter lite felkörning till ett hotell som ligger rakt ute skogen är vi nu på plats för kvällen. Vi har fått en god middag, soppa, schnitzel o pommes frittes och glass. Rummet är stort och fint, men något gratis internet har de inte. Jag kopplade upp mig med mobilen som router, men det gick så trögt, så det får bli en hälsning via mobilen i stället. Nu ska jag gå till kojs för i morgon är det frukost 6.30. Tack alla som tittar in och kollar hur jag har det! Jag får alla kommentarerna som mail i mobilen, så samtliga är lästa. I morgon blir i alla fall en rapport från Italien och Montecatini Terme.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Mobilt, Toscana. Bokmärk permalänken.

12 svar på Busskaffe

 1. Janne skriver:

  Det är skoj att komma ut och se sig omkring. Ha det bra !

 2. Owe skriver:

  Hej Ingrid !
  Följer dig på din resa till Italien,har själv inte fått ordning på Internet surfar också via mobilen men det går trögt, ha en fortsatt trevlig resa.

  Owe & G-B.

 3. Lambergsfrua skriver:

  Karlssons special ser riktigt mumsigt ut! Så ska det vara på en riktigt bra bussresa med långa dagsetapper.
  Det värsta med sådana här trevliga resor är de inhumant tidiga morgnarna. Frukost 6.30 är väl OK, men jag anar att avresan är 7.30 och då ska man hinna med toabestyr och tandborstning också innan avresan. En timme och en kvart eller helst en och en halv timme mellan frukoststart och avresa är idealet tycker jag, även om det är tidigt.
  Ser fram mot din ankomst till resmålet i morgon.
  Varm kram,
  Lambergsfrua 🙂

 4. Laila Östergren skriver:

  Karlssons special är inte illa. Den hade vi behövt idag när vi drack busskaffe vid Evys museum i Rute. Det var gråmulet och kallt då. Vi har varit på utflykt med hembygdsföreningen till Tingstäde och Rute idag. Det var mycket trevligt, men Toscana hade varit ännu bättre. Får trösta mig med att jag får sova längre på morgnarna. Ha det så jätteskönt.

 5. Siv-Britt skriver:

  Verkar som ni blir väl omhändertagna!! Njut av resan!!

 6. Beppan skriver:

  Spännande att följa dig på din resa!!
  Här plockade vi lingon i lördags.
  Kul det också – men lite annat än vad du får uppleva…..

 7. Eva Henriksson skriver:

  Ha det så bra på din resa och kul att vi får vara med på ett hörn.

 8. Eleonora skriver:

  Det där ser verkligen ut som kaffe med avec! Kan behövas när man ska sitta många timmar i en buss. Ni verkar ha det gott och bra. Sköt om dig kära vännen! Kram från
  Eleonora

 9. Daniel skriver:

  Härligt att följa din resa.
  Men i all välmening, passa dig dig för att koppla upp dig med mobilen som router. Det är väldigt lätt att det genererar mycket stora kostnader.
  Ha en fortsatt härlig resa.

 10. Kicki skriver:

  Karlssons special får mig att tänka på en bok som jag nyss lyssnat på Kaffe med musik om några äldre damer som åker bussresa till Tyskland, en riktig mysbok faktiskt.
  Hoppas att vädret blir bättre längre söderut.
  Kram

 11. Raija skriver:

  Den här bilden med kaffet vid bussen får mig att tänka på boken ”Kaffe med musik” som jag just läst klart 😀 och det ser precis ut som jag hade tänkt mig det.

 12. Znogge skriver:

  Som när vi reste med Ölvemarks! Alla över sextio tog sig en ”Ölvemarkare”. Alla utom yngsta fröken och jag. 😀

Kommentarer inaktiverade.