Byte av läkare

torsdag, januari 19, 2006

Nu är det ett tag sedan jag skrivit, men dagarna rullar på och det händer inte så mycket. Så här efter jul känns det avslappnat och lugnt och man kan koppla av.

I måndags var vi i alla fall i Visby. Åke skulle på halvårskontroll hos sin läkare och allting var bara bra. Alla värden var perfekta och att han börjat motionera med cykling, tyckte läkaren var mycket bra. 

Det var bara en sak som var tråkig, läkaren som Åke gått hos i snart 13 år lägger från och med i vår ner sin mottagning. Han vill göra någonting annat och en av anledningarna är, att han var med i Thailand i fjol under Tsunamin och efter det har han börjat inse, att man ska vara rädd om det enda liv man har. Förståndigt av honom kanske, men tråkigt för alla hans patienter. Nu måste Åke söka nya läkare, på lasarettet för reumatismen och i Klinte på vårdcentralen för övriga besvär. Jobbigt, jobbigt!!

Tisdag och onsdag var väl bara i stort sett pysseldagar. Vädret har inte lockat till några uteaktiviteter så det har blivit en del läsning och korsordslösning. Igår kväll såg vi första avsnittet på Canal+ av den nya serien om romartiden. Det var nog ingenting som får oss att saka nattsömnen  i fortsättningen. Jag skulle hellre vilja se en repris av "Jag Claudius", som gick på TV för ett antal år sedan. Den var bra!

Just nu sitter Åke och ser på fotboll och jag har roat mig vid datorn. Jag har ändrat litet på utseendet på dagboken. Jag har ett litet problem med att meddelanderutan ligger litet långt ner och inte i linje med det övriga, men det hoppas jag lösa.

Nu ska vi fara på Klinte och handla litet och sedan är det lunch.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Irriterande, Kropp och själ, Tyckt o Tänkt. Bokmärk permalänken.