Cancern skördar sina offer urskiljningslöst

Onsdagen den 21 november 2007
4 grader varmt.

Jag känner mig lite nedstämd idag efter att ha fått besked om att två bekanta avlidit i cancer. Båda kvinnor i 60-årsåldern, skötsamma, icke rökare, nykterister och den ena av dem var dessutom vegetarian. Deras levnadssätt borde gett dem garanti för ett bra mycket längre liv. Cancern slår urskiljninglöst mot alla åldrar och grupper. Finns det någon som inte har någon bekant eller anhörig som gått bort i denna hemska sjukdom?

Vädret är också dystert och hjälper just inte till att få mig på bättre humör. Igår och idag på förmiddagen har jag hållit på i köket och städat skåp och lådor och tvättat målning. Gårdagen finns också dokumenterad det var ju Efit igår.

Skaderegleraren från försäkringsbolaget var här i morse och såg på ladugården och det ska nog inte bli några problem att få den upplagad. De skulle försöka få samma killar som rappade den för oss förra sommaren, att åta sig jobbet. Har de tid att göra det, blir det säkert perfekt, de är väldigt duktiga och dessutom trevliga. Tyvärr kommer det väl inte att gå att göra något åt väggen i vinter, utan det måste nog vara till våren, men nu har Åke i alla fall kunnat få plocka bort resterna av staketet, så ser det inte så uppseendeväckande ut.

Idag har jag inga foton att visa så då får det bli en vinterbild istället.

Tack Heleca

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Gåvor & Awards, Olyckor, Tråkiga händelser och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *