Dagboken

söndag, augusti 21, 2005

En av mina nätvänner Pia har varit så bussig och delat med sig av sina kunskaper när det gäller CSS. Hon har en jättefin sida där även dagboken är integrerad i sidans layout. Hon har även fått en Award av Bioblog för sitt arbete. Jag är ju inte så där väldigt duktig i CSS, men har tidigare lyckats få till mallar till gästboken och tag-boardet på indexsidan, så när jag såg Pias dagbok, tänkte jag att det var väl också sjutton, det bör gå. Och med hjälp av hennes mall så blev resultatet ganska bra, tycker jag själv i alla fall. Nu slipper dagboken ligga i en iframe i alla fall.

Vädret har varit härligt idag också. Bosse och Carina var här på lunch och på eftermiddagen har  Åke  varit iväg och pressat hö och halm för grannarna. Jag har njutit i solskenet på uteplatsen med mitt korsord. (Och så har det blivit litet tid vid datorn förstås)

Ikväll såg vi andra akten av "Charlies tant " i Minnenas Television. Det var helt otroligt vad Sven Lindberg var bra i den rollen. Jag läste någonstans att det var hans paradroll och det stämmer nog. Nu börjar det bli sent och läggdags. Natti, natti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Glädjande, IT & Internet. Bokmärk permalänken.