Dagen är förstörd!

Idag har Gotland blivit utan fastlandstidningarna igen på grund av krångel med flyget och jag blir utan DN:s lördagskryss! Nu på morgonen fick jag ta till torsdagskrysset som inte var riktigt färdigt, men nu är det också klart. Ja, ja, jag får väl roa mig på något annat sätt. Gräset har växt rätt bra den här veckan…

Eftersom det är några som har undrat över hur gardinkappan jag köpte igår ser ut, så kommer det en bild på den här. Den kanske ser lite mörk ut mot den ljusa tapeten, men trappan är mörkbrun, så den passar bra tycker jag. Jag kunde inte få till ett foto av helheten.

Nu håller jag annars på för fullt att planera inför nästa veckas begivenhet, guldbröllopsdagen. I mitten av veckan kommer vår dotter hem från Sicilien och det ska bli jätteroligt. Nu hoppas vi verkligen på att Etna inte ställer till någonting. Hon har haft några präktiga utbrott nu i veckan och flygplatsen i Catania har varit stängd, men är nu öppen igen. Det är bara att hålla tummarna för att det kommer att klaffa med Evas resa.

Till själva dagen har jag beställt bord på Fröjel Resort och hoppas att de kan leva upp till mina förväntningar. Jag kanske skulle pressa dem lite och locka med rekommendationer här i bloggen om kvällen blir lyckad 😉 De ska försöka ha öppet året runt, så de borde vara angelägna om att göra ett gott intryck på oss gotlänningar.

Nu är det dags för en biltur till Klintehamn. Shoppingen igår blev ju avbruten av regnvädret, men idag skiner solen så fint igen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Irriterande, Stenstugu och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

19 kommentarer till Dagen är förstörd!

 1. Usch så tråkigt att inte få sitt korsord. Jag tycker själv mycket om att lösa kryss. Mamma sparade alltid korsordsbilagor till mig, så jag har några på lager. Jag löser mest korsord under den varma perioden. När temperaturen går över 40 grader är det bra att sysselsätta huvudet med något klurigt, för då märker man inte värmen så mycket.

  Guldbröllop det låter något det. Jan och jag firar 6-årig bröllopsdag i slutet av denna månad. Vi ligger liksom lite efter.
  /Anna

  • Ingrid skriver:

   Det finns ju andra korsord, i Gotlands Allehanda till exempel, men man har ju sina vanor och lördagarna och DN:s lördagskryss hör till rutinen.

   6 år är ju inte så illa, men ni får kämpa på om det ska bli guldbröllop 😉

 2. skogsnuvan skriver:

  Roligt att din dotter kommer hem till guldbröllopet och grattis till att ha stått ut med samma man så många år. Det börjar bli unikt nu för tiden när alla har bytt åtminstone någon gång.
  Jaså du är en korsordslösare. Då löser du väl melodikrysset också. Jag löser inte korsord alls. Hjälpte mamma ibland när hon levde för hon löste alla korsord hon hittade och min bror löser också korsord hela tiden men jag nej…. tycker inte det är kul.
  Ha en fin helg

  • Ingrid skriver:

   Det ska bli jätteroligt att Eva kommer hem. Vi har ju brukat åka till Sicilien varje vår, men det är inte så lätt att komma iväg längre.
   Melodikrysset löser jag inte, jag är alldeles för ointresserad av musik, så det klarar jag inte.
   Ha en fin helg själv!

 3. Ia skriver:

  Åh, så trevligt både att Eva kommer hem och att få fira guldbröllop….inte illa!!!

  Sv; Jo, jag hoppas verkligen att vi ska kunna komma iväg, ska krypa ner i sängen en stund! Spillkråkan är en regelbunden gäst men aldrig så nära, den brukar bara flyga över oss och låta…den är ganska speciell i sitt läte för att itne tala om att den har en egen flygstil 😛

  Fortsatt trevlig helg önskar jag Dig!

 4. God Lördag-förmiddag !

  Vet Du vad Du kan göra på Måndag-(Tisdag) så köper Du Expressen`s med -följande korsords-bilaga den kostar 10:- och räcker ganska länge.Aftonbladet har ju också korsordsbilaga, men när den kommer ut vet jag inte säkert.Jag gillar expr.den är lite lättare att lösa i.På vissa ställen brukar det räcka att bara få köpa korsordsbilagan, fast de vill säkert att man ska köpa tidningen också, men Du kan ju alltid fråga.Den brukar ta slut fort,för den gäller bara Må+Ti.16-17/5 ska det stå, har Du köpt den förut?

  Hoppas det inte blir några utbrott från Etna.

  Har tagit reda på busstider till katthemmet,så nu vet jag dem.Kom på att jag borde kanske träffa Dennis, vem vet hur det går på operationen den 17/5, men ska klart inte måla fan på väggen, men jäkligt´orolig är jag faktiskt.Med hans dåliga fysik.Och hackande hjärta,något flimmer.Fast han har träffat både narkos+medicinläkaren.

  Att han envisas med att ta bort stomin, när det kan kosta honom livet. Hu !

  Tack för hälsningen !

  Kram Majsan

  • Ingrid skriver:

   Nu är det ju så att på lördagarna SKA det vara DN:s lördagskryss!

   Vi får verkligen hoppas att det går bra med Dennis operation. Det är nog ingen dum idé att du går och hälsar på honom innan han ska göra den. Man vet ju aldrig…..

   • Pratade med honom ikväll.Jag har lite att tvätta upp,börjar Kl.10.kan nog låta mycket av det torka i badrummet.Så kan jag fara i morgon, ifall att.Han sa det är besökstid 14-19.Han tar visst för givet att jag ska fara varenda kväll.eller kanske inte.

    Kram

 5. Gun skriver:

  Katastrof att bli utan korsord! Hoppas allt går bra att dom kommer iväg till festen. Inga regn här ännu men blåsigt värrigare.

 6. Znogge skriver:

  Jag tycker att kappan passar alldeles utmärkt mot en mörk trappa!

  Så roligt att Eva kommer hem till er stora dag. Nu håller vi alla tummar för att Etna ligger lågt och sparar på krutet.

  Kram

 7. Ailas skriver:

  Guldbröllop! Oj, det var bra jobbat, måste jag säga… det har då inte jag klarat som kört huvudet i väggen.
  Klart att ni ska ha ett värdigt firande, så nu får Fröjel Resort verkligen visa vad de går för! Jättekul också för er att dottern kommer hem och hälsar på. Etna får allt hålla sig lugn!

  Fortsatt trevlig dag och kväll! Kanske blir det Melodi Grand Prix?

  Kram!

  PS. Det blev snyggt med gardinen!

 8. Corina skriver:

  Håller tummarna så dottern ska komma sig till er på den stora dagen ! Kram

 9. elisabeth skriver:

  Det var väl kul ha guldbröllopsdagen framför sig att fira. Den vackra headern, är den tagen på er Botaniska – jag bara älskar japanska körsbärsträd. Gardinen blev en säker färgklick och passar bra, det är roligt med gardiner, inte klokt vad det finns mycket mönster och färger och stilar. Javisst kan dagen kännas upp och ner när ni inte får er lördagskryss, och inte är det nåt man kan vänja sig vid att drabbas av heller….. hur skulle de se ut….tänka så… 🙂 Att Eva kommer gör nog att firandet på Fröjel Resort kommer bli bra, det är ju det bästa vid ett sånt tillfälle kunna samlas alla, det är inte alltid det går, så det är ju extra roligt om det går. Det är så roligt, nyttigt och man blir pigg i kroppen och ha nåt att längta efter, jag tycker det är en del av vårt liv. vet du Ingrid – jag tycker ni gör massor av saker hela tiden, som man säger pensionärer har det inte lätt, det är alltid nåt…… 🙂

  hoppas er söndag blir bra i morgon ! Söndagar är söndagar 🙂

  • Ingrid skriver:

   Hejsan elisabeth!
   Det ska bli trevligt att få fira den här dagen. Det är en stor gåva att få ha levat tillsammans med den man älskar i så många år. Det är inte alla förunnat 🙂

   Fotot till headern har jag tagit här hemma i trädgården. Vi har ett japanskt körsbärsträd som börjar bli riktigt fint nu.

   Vi försöker hålla igång med lite av varje, för annars blir det ju bara en enda lång räcka av vardagar. Det måste lite guldkanter till också! Det tog några år innan vi började gå på pensionärsföreningens träffar t e x, men det är riktigt trevligt där. Ett och annat bio- och teaterbesök försöker vi också göra då och då.

   Ha en riktigt fin söndag du också!
   Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *