Dagens första möte avklarat

Det skulle vara mulet idag påstod SMHI i morse, men här har det varit ett strålande väder hela dagen. Det var kallt i morse och gräset var alldeles vitt av frost, men den försvann kvickt av den värmande solen.

Jag planterade om mina amaryllisar idag, inte för att de har fått några knoppar, men nu har de stått torra så länge, så jag hoppas att de kommer igång nu när de fått ny jord och blivit vattnade. Lökarna får bara en chans, vill de inte blomma åker de ut!

I eftermiddag har SPF haft ett styrelsemöte i lokalen här på Odvalds. Det kommande årsmötet skulle diskuteras och så skulle vi gå igenom planeringen av programmet inför 2016. Det gäller att vara ute i god tid om man ska boka studiebesök och föredragshållare. På lördag har vi skördeauktion, men på nästa månadsmöte ska 2016 års program presenteras för medlemmarna, så att de får komma med synpunkter och önskemål.

Nu är det snart dags för nästa styrelsemöte och i kväll är det Röda Korset som kallar. Men först ska jag ha lite mat i magen.

Ha en skön kväll!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Röda Korset, SPF. Bokmärk permalänken.

16 svar på Dagens första möte avklarat

 1. Annika skriver:

  Hej. Du har då verkligen fullt upp. Tur du inte glömmer bort att äta. Här är årets först höstrusk så det är lite mysigt att kura skymning här i mysfåtöljen.
  Höstkramen

 2. wiolettan skriver:

  Idag var det svårt igen att kommentera hos dig.
  Skrev förut om hur du engagerar dig i föreningslivet och passar tydligen för det, som min man men som motsatsen till mig. Bra att det finns sådana personer som du.
  Vi hade ingen frost i morse utan sex plusgrader.
  Kram!

 3. Hej syster! Vad du håller på. Du borde vara helt slut på kvällarna. Kram 😆

  • Ingrid skriver:

   Jag tycker att jag mår bra av att ha något att tänka annat än mig själv att tänka på. Jag kan var tröttare på kvällen efter en dag när jag bara gått hemma och inte gjort något speciellt.
   Kram

 4. Snärjigt eller ?
  Träffade en så trevlig kvinna när jag väntade på bussen och hon hade så mycket positivt att säga om SPF här på Lidingö så jag blev nästan lite intresserad !!!

 5. Lollo skriver:

  Det var bättre väder än lovat även här. En riktigt trevlig höstdag idag …
  Tror att det är bra att du har uppdrag av det här slaget. Man behöver ha något att göra utanför hemmet. Något som engagerar.
  Min mamma var sekreterare i PRO-avdelningen där hon bodde. Hon beklagade sig en hel del över det arbetet, men jag vet att det betydde mycket för henne … vad hon än sa …
  Hoppas att ni kom fram till något trevligt schema inför nästa år 😀
  Kram

 6. Jag är imponerad av din energi! Jag är inte med i någon förening, tycker att tiden går fort ändå…
  Kram, Monica

 7. Znogge skriver:

  Så trevligt att det är en aktiv förening som satsar på ett bra program. Men det kräver förstås en engagerad styrelse vilket ni verkar vara!

  Kram och god morgon!

 8. Laila Östergren skriver:

  Jag säger då att det är tur att det finns människor som är engagerade. Ni har ju fullt upp. Jag blir trött bara av ett möte men ni var ju flera som hade flera grejor på gång efter vårt möte. Håller med dig om att vi har en jättebra sekreterare.
  Kram

Kommentarer inaktiverade.