Dagens Internetlektion

Nätnisse fångar bidragstagare.
Det är inte måttligt vad mycket intressant det finns att snoka i här på nätet!

Men när de kallar bönderna för bidragstagare, som inte behöver göra annat än sitta och vänta på utbetalningarna från EU, känner jag så här!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Nyhetskommentarer, Tyckt o Tänkt och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

0 kommentarer till Dagens Internetlektion

 1. Märtagreta skriver:

  Håller med dig, har läst länken nu och känner mig så irriterad. Det låter som om vi skulle bli rika på våra näringar, inte en chans, skulle jag vilja säga!

  • IngridL skriver:

   Jag instämmer, sådana här artiklar/kåserier ger en helt felaktig bild av hur bönderna har det. Man kan bli minst sagt irriterad!

 2. Znogge skriver:

  Det var det fräckaste! Hoppas ditt vapen är skarpladdat…

 3. Annette skriver:

  Hej Ingrid.
  Är för dåligt insatt i detta med jordbruksstöd men det verkar ju som du har rätt, klok kvinna;)
  Jag ska strax rusa vidare, till frukostbordet, ville bara lämna en hälsning och förstås, beundra ditt rosenhagtornsträd, vi har ett ganska stort utanför vår lägenhet och jag ser det så snart jag slår upp ögonen på morgonen, fylls av lycka och sen går jag vidare genom vår lilla lägenhet och genom varje fönster och från balkongen så lyser detta makalösa träd upp tillvaron. Det är ju första sommaren vi bor här från trädets blombörjan så jag vet inte hur länge det varar. Men, underbart är kort.
  Må så gott och ha en skön helg.
  Kram,
  Annette

  • IngridL skriver:

   Ha en riktigt härlig helg du också Annette! Ja underbart är kort, men blir det svalt väder framöver, så kommer nog blomningen att hålla på ett tag. /Kram Ingrid

 4. Mien skriver:

  Man får bidrag då man tar på sig vissa ÅTAGANDEN. Bidraget är ju som en lön för att man stängslar in en skog med kärrängar till exempel. Den här skogen skulle annars aldrig bli betad då det inte är värt besväret för det lilla gräs som växer där men eftersom man vill bevara KÄRRNYCKLARNA för eftervärlden, finns bara några få växtplatser i världen, så betalar man ut bidraget.
  Jag blev också arg då jag läste artikeln, den var förresten helt meningslös. Bra att du tog upp det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *