Dagens lasarettsbesök avlöpte väl

Ännu en solig och fin dag har det varit idag och snön och isen smälter bort mer och mer. Landsvägen här utanför är alldeles snöfri och torr och fin och det passade ju bra idag när vi skulle till Visby.

Så fort klockan blev åtta ringde jag till Mekonomen och frågade om de upptäckt att de fått en bil extra på sin parkering och det hade de gjort. Det var bara att köra ner med bilnyckeln, så skulle de sätta igång och undersöka vad som hänt. Sagt och gjort, vi hade ju Carinas bil i garaget, så det var bara att ge sig iväg.

På förmiddagen tog jag fram dammsugaren och gick en vända med den, för solen är väldigt avslöjande och jag har varit lite slarvig med städningen, för jag har ännu lite ont i ryggen, eller snarare i vänstra höften, och den gillar inte dammsugning, men idag har det känts bättre så jag passade på.

Efter lunch gav vi oss iväg till Visby och lasarettet där Åke skulle undersöka sina ögon hos läkaren som ska operera honom i morgon. Läkaren var en väldigt trevlig kvinna och hon tyckte att förutsättningarna är goda för att Åke ska kunna se mycket bättre när han får en ny lins inopererad.

Nu sitter jag här i fåtöljen med laptopen i knät och tittar med ett halvt öga på Diana´s bröllop medan jag väntar på att ”Saltön” ska börja.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *