Solen lyser, visserligen ganska svagt, men den visar god vilja i alla fall, och det är ca 10°. Det är ganska skönt väder med andra ord.

I morgon ska jag ge mig iväg på nya äventyr, en bussresa till Toscana, så just nu försöker jag samla ihop mig och tänka efter vad jag ska packa ner. Det gäller ju att tänka till och försöka ta med så lite som möjligt, men ändå tillräckligt och framför allt att inte glömma bort alla sladdar och laddare som ska med för att få kamera, mobil och laptop att fungera. Skulle man glömma något annat går det ju faktiskt att köpa det om det skulle vara nödvändigt.

Baddräkten ska jag också försöka komma ihåg, för vi ska bo i Montecatini Terme, en gammal kurort mellan Florens och Pisa, i fem nätter och hotellet har pool, så förhoppningsvis ska jag kunna ta sommarens första bad. :wink:

Mitt i planerandet kom jag att tänka på att jag måste gå iväg till Torget och ta månadsbilden, för när jag kommer hem igen är det alldeles för sent.

Så här är den nu och vill du se vad som hänt sedan årskiftet kan du klicka HÄR.

Jag kommer alltså att ta laptopen med mig på resan och en och annan hälsning från Italien kommer nog att dyka upp här i bloggen under veckan jag är borta. Det beror lite på omständigheterna, men någon längre bloggpaus blir det nog inte.

Trevlig helg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...