Dags för nytt pass

Torsdagen den 24 augusti 2006

Temperatur: 18-23 grader.

Igår på eftermiddagen var jag i Visby för att få ett nytt pass. Man har ju läst om hur besvärligt det är och vilken tid det tar, så jag var förberedd på väntetid och elände, men det gick hur smidigt som helst. Enda bekymret var att det ösregnade i Visby . Åke var med, så jag fick köra honom till Gallerian på Domus, så att han kom under tak och sedan åkte jag till polisen. Lite blöt blev jag, fotot blev väl inte så tjusigt precis, men när ser körkort/passfoton någon gång bra ut? Inte för att man är någon skönhet, men mitt körkortsfoto skulle ni bara se!! I alla fall, det gick hur smidigt som helst hos polisen och jag var klar och ute igen på 5 minuter. Om 5 till 7 dagar är passet klart för avhämtning.

När jag hämtat upp Åke igen, gick vi och fikade, gjorde några andra ärenden i Visby och sedan åkte vi hem igen.

Idag har jag tagit vara på tvätt från gårdagen, rensat en massa strömming som en kille kom in med på förmiddagen och suttit vid datorn.
Det är den rackarn’s “redaktörens” fel. Han skrev i sin blogg att han höll på med sin adventskalender och genast började jag planera min. Och det trots att jag protesterade vilt mot att han var så tidig i starten!!

Ikväll har vi suttit och sett på TV4 om krisen i Mellanöstern. Jag undrar om det någonsin blir fred där?

Nu ska jag kolla mailen bara och sedan väntar sängen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i IT & Internet, Utflykter och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *