Datorstrul

söndag, september 18, 2005

 Idag har det varit en grå och blåsig dag och det har mest blivit inneaktiviteter. Åke har sett på fotboll, först på TV, sedan en stund nere på fotbollsplanen i Klintehamn och sedan på TV igen. Jag har suttit vid datorn och roat mig med mina nyförvärvade kunskaper i PSP. Jag har gjort nya bakgrunder till en del av sidorna och jag har skrivit ett nytt kapitel om "Gentlemannen".

Irriterande nog har Plug-board haft ett datahaveri, vilket medfört att de laddat in en gammal backup så en massa pluggar har försvunnit, men nu funkar det igen i alla fall. Dessutom fungerar inte shutboxen på indexsidan. Jag har mailat till dem för att försöka finna ut vad det beror på. Jag kan logga in på kontot, så det är inte så att deras sida ligger nere. Skumt är det! Jag blir som vanligt sur när saker och ting inte fungerar som man tänkt sig, men vad gör man……………

Fredag och lördag hade vi hyfsat väder om än litet blåsigt. Igår förmiddag var jag på kyrkogårdarna med blommor, det är mammas årsdag idag, så jag ville göra litet extra fint,  och på eftermiddagen satt jag faktiskt ute och löste korsord. Vinden var litet kall, men solen värmde gott, och i fredags tog jag mig en promenad ner till Klinte. Tanken var väl att Åke skulle komma och hämta upp mig där, men jag misstänkte att han skulle komma hem sent, han var i skogen och röjde, så jag handlade bara litet lätta grejor. Jag är ju så jättedålig på att bära. Och mycket riktigt,  jag hann att handla och promenera nästan hela vägen hem innan jag mötte honom på vägen.

I morgon ska jag ta en vända med gräsklipparen om vädret tillåter. Gräset är väl inte så där hemskt långt, men det är tofsigt och gräsmattorna ser ovårdade ut och det får de ju inte göra.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Irriterande, IT & Internet. Bokmärk permalänken.