De gjorde succé

Solen skiner lite svagt och himlen ser ganska blå ut med bara några vita molntussar här och där, så det måste nog bli en promenad fram på dagen, men först har jag ett par protokoll att skriva.

Klinte Rödakorskrets hade sin årsstämma igår kväll och jag satt sekreterare både på stämman och vid det konstituerande styrelsemötet som kvällen avslutades med.

Det var faktiskt ovanligt många som kommit till mötet och jag tror att Eva och Claudio kände sig väl mottagna. Claudio spelade och sjöng siciliansk musik och han visade verkligen att han är en underhållare som heter duga och han fick oss både att klappa takten och att sjunga med. Mellan sånginslagen berättade Eva om Sicilien och även lite om Italiens historia och och förklarade vad sångtexterna handlade om. Jag tyckte att det var ett jättetrevligt programinslag även om jag ju är part i målet och det var inte utan att det knep lite i mammahjärtat. 😉

Sedan fick vi jättegoda pizzabitar med dricka till och så kaffe och kaka, så det var verkligen italienskt tema kvällen igenom.

Trevlig onsdag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Musik, Nostalgi, Röda Korset och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

22 svar på De gjorde succé

 1. Geddfish skriver:

  Oh, så trevligt! Kul att ha en musicerande svärson och duktig dotter, så visst kniper det i mammahjärtat vid sådana tillfällen!
  Solig kram, Gerd

 2. Birgitta skriver:

  Åh vad trevligt. Och visst känner jag igen den där klumpen i magen när man blir rörd och stolt:).
  Kram!

 3. Znogge skriver:

  Jag förstår mer än väl att det var ett uppskattat inslag. Extra stolt var förstås en mamma i publiken. För nog blir man det när ätteläggarna är så duktiga 🙂

  Kram

 4. Gunnel skriver:

  Klart du ska vara stolt över din dotter och svärson. Alla i publiken ser väldigt intresserade ut, så jag förstår att det var omtyckt. Kram

 5. Syster Kerstin skriver:

  Så trevligt det låter, skulle gärna ha varit med !

  Trevlig onsdag !

 6. Kraka skriver:

  Så trevligt ni verkar ha haft.
  Önskar dig en fin onsdag!
  Kram

 7. Skatan skriver:

  Det förstår jag att det var trevligt och uppskattat. Själv älskar jag ”utblickar” som ”serveras” på ett sån´t här personligt sätt. <3

  Kram!

 8. Kicki skriver:

  Visst har du all rätt att känna stolthet i mammahjärtat.
  Så trevligt för dem att många kom och det blev så uppskattat.
  Kram/Kicki

 9. Musikanta skriver:

  Så roligt för dig att ha dem hemma igen! Och visst måste man få vara glad och stolt över att ha så fina och trevliga barn som kan bidra till att göra människor glada. För det är ju det det handlar om när det är underhållning vid sådana tillfällen. Hoppas att vi ska kunna glädje Valdemarsviksborna nästa tisdag när kören ska sjunga på en lunchträff. Vi ska ha lite allsång också, det brukar uppskattas.
  Kram från Ingrid

  • Ingrid skriver:

   Du har ju också vanan inne att dela med dig av din musik och underhålla och Claudio har varit musiker och sångare i hela sitt liv. Det här var hans första framträdande sedan han kom till Gotland.
   Kram

 10. Kraft´n skriver:

  Tycker verkligen du ska vara stolt. Och blåsipporna är på gång också.
  Men ännu kan det väl komma bakslag, men kan inte bli långvarigt.
  Kram/Anders

 11. Eleonora skriver:

  Vilket trevligt program de dina hade gjort. Jag tycker vi har urtrista program hos mig och skulle gärna vara med i din förening i stället. Ha det gott.
  Kram från Eleonora

Kommentarer inaktiverade.