Den frusna trädgården

Tro för all del inte att vi har haft nattfrost här på Gotland, så att alla vackra dahlior frusit bort, så är det inte alls. Det har blivit varmare igen och idag har vi haft ett strålande vackert väder.

Rubriken beror på att jag igår fick en så trevlig överraskning i brevlådan från goda nätvännen Agneta – det var en bok med just den titeln, Den frusna trädgården.

Boken är skriven av en amerikansk författarinna som heter Kristin Hannah, en författare som jag inte läst något av tidigare, så det ska bli spännande.

Den frusna trädgården är en rörande berättelse om två systrar som upptäcker att deras mor bär på hemligheter som de aldrig hade kunnat föreställa sig. Systrarna Whitson är så olika två syskon kan bli. Meredith har stannat kvar i den trygga lilla småstaden, gift sig, skaffat barn och så småningom övertagit ansvaret för familjens äppelodling. Den rastlösa, orädda Nina är däremot på ständig resa till världens oroshärdar i sitt yrke som krigsfotograf……

Jag har nyligen varit på biblioteket, så jag har en liten hög som ska klaras av innan det blir dags för just den här boken, men när jag läst den kommer jag att skicka den vidare, genom att lotta ut den till hugade spekulanter.

Jag återkommer om det!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Böcker och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

12 kommentarer till Den frusna trädgården

 1. Lambergsfrua skriver:

  Vad spännande! Du får berätta sen vad du tycker om den. Jag har just avslutat trilogin ”Fem pärlor till Jungfruns krona” av Maria Gustavsdotter och är helt betagen av hennes sätt att skriva och av 1500-talsmiljöerna.
  Varm kram,
  Lambergsfrua 🙂

 2. Suss skriver:

  Jag har läst den och jag tyckte om den, även om den kanske inte är så överförbar till våra förhållanden. Vad härligt det är med böcker, den jag läste senast i läsecirklen kan jag rekommendera, men jag har den tyvärr inte. Det var :”Hotellet i hörnet av bitter och ljuv”. Den tycker jag otroligt mycket om och tänker nog skaffa mig, för den vill jag äga. Just nu har jag börjat på en som heter ”Blomsterspråket”. Jag vet inte än hur den är, har precis öppnat den. Ha en skön läsestund med din nya. Jag har läst något annat av Hannah, men minns inte vad just nu. KRAM!

 3. Znogge skriver:

  Men vilken trevlig överraskning! Böcker kan man inte få för många av.

  Kram

 4. Ann-charlott skriver:

  Hej min vän. Å vad roligt med en överrasking lite då och då, en bok är ju inte fel alls. Hoppas den är bra också, verkar spännande i alla fall. Ha en fin morgon dag. Kram Ac

 5. Pia skriver:

  Vad kul med lite boktips Denna ska jag läsa Kram

 6. Sylvia skriver:

  Vilken trevlig överraskning i brevlådan och så gulligt av Agneta 😀 Handlingen låter spännande och hoppas du gillar den.
  Jag har just läst klart Julia av Anne Fortier och blev så förtjust i den. romantik, spänning och lite historisk bildning. Vad kan man mer begära.
  Kram Sylvia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *