Den illa gör….

….han blir far 🙄 Den illa gör, han illa far, så ska det givetvis vara, men min pappa brukade säga så, när dagens ordspråk kom på tal. Därmed inte sagt att tyckte illa om att vara far, för han var en underbar pappa som vi fick behålla alltför kort tid.

Det är måndag, det är lite grått och trist och ganska kyligt. Det är höst!

Tvättmaskinen snurrar och jag kan konstatera att om några tvättar har jag ett par riktigt moderiktiga jeans, för på högra knät börjar det bli ett hål och nertill är de ganska fransiga.

Nog är det märkligt att man betalar stora pengar för slitna kläder. Jag kanske kan sälja mina dyrt om något halvår. Det skulle väl inte vara illa att få en tusenlapp för ett par sex-sju år gamla jeans. 😉

Jag ska lägga ut en bild på mina när de närmar sig samma utseende som de på bilden, sen är det bara att bjuda på dem! Fast mina är ju knappast slim fit, men det är kanske inte mina läsare heller. 😉

Ett strålande anbud fick jag i mailboxen idag – $850.000.000 USD, bara att klicka på en länk för att få mer information om hur jag skulle göra för att få pengarna. Jag klickade inte!

Ha en fin måndag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Tyckt. Bokmärk permalänken.

11 svar på Den illa gör….

 1. Maj B Berggren skriver:

  Visst är det underligt, detta med att för väldigt dyra pengar köpa redan trasig kläder. Sånt kan väl bara ”den rika världen” pyssla med. För att inte tala om alla de erbjudanden som haglar in om att man vunnit pengar hit och dit. Tror jag får minst ett om dagen med Dear Berggren eller Urgent message…..om ingen var dum nog att skicka pengar skulle väl dessa brev sluta att sändas ut. Stackars de personer som luras! Vi har fn blå himmel och sol. //M

 2. Lambergsfrua skriver:

  Så vackert blomfoto! Visst märks det att hösten är på gång.

  Jeansen är kanske inte riktigt lika vackra;) Slim fit är inget för ”traditionellt byggda kvinnor” som Ma Makutse så riktigt konstaterar i Damernas Detektivbyrå. Men naturligt slitna jeans är nog eftertraktat i dagens mode – även om jag inte heller begriper vitsen med det. ”Hel och ren ska man vara”, sa alltid mamma och sånt sitter i. Är man dessutom snäll, går det väl för en i livet. Det sas visserligen inte rent ut, men var hela tiden underförstått.
  Önskar dig en fin höstdag!
  Solig kram,
  Lambergsfrua 🙂

 3. Birgitta skriver:

  För ca 20 år sen gick jag in i en damaffär och klagade på att jeansen de hade utanför på en ställning faktiskt hade hål i både fickor och på knäna, så blev jag utskrattad. ”De skall vara så, det är modernt nu”. Jösses. Att sälja färdigslitna jeans med hål i, det hade jag aldrig hört talas om. Och nu är det dags igen, för affärerna har omigen börjat sälja trasiga byxor. Och de är inte billiga inte.

  Jag har flera par jeans med knähål i, och de har jag slitit upp alldeles själv. Oj vad jag är duktig! Men de har jag bara på mig när jag målar, städar osv. Skulle aldrig i livet gå ut med dom.

  Vilken härlig färg på blomman! Som vanligt blir jag glad över dina bilder 🙂

  Kram!

 4. Vi får väl c:a 3-4 telefonsamtal i veckan där vi – på bruten engelska – får erbjudanden om att få pengar (!) eller satsa pengar i något dubiöst företag. Dessutom ett antal liknande dina på mailen. Man undrar ju faktiskt vilka det är som går på sånt här, för det måste ju finnas såna människor. Annars skulle dom väl inte fortsätta med det!? 👿

  • Ingrid skriver:

   Några telefonsamtal har jag inte fått och det är länge sedan jag fick något så här tjusigt erbjudande via mailen.
   Givetvis måste det finnas folk som är så desperata att de går på sånt här….

 5. Raija skriver:

  Slitna jeans som brukar vara så sköna och har format sig efter ens egen kropp. Du kan ha på dig dem och känna dig hur modern som helst.

  Man får nog passa sig för att svara på såna mail eller även telefonsamtal. Undrar om det är någon som svarar på sånt här, för det måste det väl vara eftersom de fortsätter.

 6. Inger Maryissa skriver:

  Jo, nog är det förunderligt att en del kan betala en massa pengar för slitna kläder som t.ex. jeans med hål i.
  Igår i tunnelbanan satt en kvinna med tights som såg ut som strumpbyxor som var jätte-trasiga med maskor som gått.
  Kanske hade de gått sönder på något sätt…
  men hon verkade helt oberörd av det.

  Jag har också i min mailbox får erbjudande av en massa pengar.
  Trist att detta är spam el. dyl…för visst skulle en större summa pengar sitta bra 🙂
  men dessa mail har också hamnat i min papperkorg och naturligtvis jag klickade inte på något i mailet
  Otroligt vilka konstiga mail man kan få…
  kramar

Kommentarer inaktiverade.