Det är inte att undra på….

…att jag behövde lite sovmorgon idag, för i natt har jag cyklat hem från Visby inte bara en utan två gånger. Båda gångerna missade jag bussen med bara några sekunder. Så försmädligt det var att stå där och se bussen glida iväg. Det var ju tur att jag hade cykeln med mig. Från Visby till Klintehamn är det ungefär 3,5 mil, så det är inte att undra på att jag känner mig lite mör 😉

Igår kväll var vi på vårt första möte med bostadsrättsföreningen. Det var en representant från Röda Korset som var där och pratade om hjärtlungräddning och hjärtstarter och så var det ett företag som erbjöd sina tjänster när det gällde ombyggnad av köken. Odvaldsområdet byggdes 1983 och många kök är från den tiden, så det börjar nog bli dags för renoveringar lite varstans. Bland annat här 😉

Det var inte så många som var med på mötet, men det var en trevlig stund, det var intressant och det var roligt att prata med de övriga och så fick vi gott kaffe.

Idag är det mulet och disigt väder. Det är så mörkt, så att man måste ha lyset tänt, för att kunna leta sig fram inomhus. Ett riktigt novemberväder skulle man väl kunna kalla det.

Jag får väl försöka vila upp mig efter nattens äventyr och så ska vi kolla garderoben, för i morgon ska vi på begravning och då vill det till att makens svarta kostymen är borstad, skorna är putsade, slipsen är knuten och den vita skjortan har alla knappar intakta. Vad jag ska ha på mig har jag inte börjat fundera på ännu.

Ha en fin torsdag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Känt, Odvalds och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

32 kommentarer till Det är inte att undra på….

 1. Gunnel skriver:

  Du var mig en flitig en…..och mitt i natten t.o.m. Hoppas du hade lyse på cykeln. Kram

 2. skogsnuvan skriver:

  Kära nån det är ju jättelångt till Visby. Du är då en tuff en du, det må jag då verkligen säga. Hoppas din rygg pallar för de här äventyren.
  Jag såg på ”Bonde söker fru” igår kväll och då var det en liten spinkig bonde som var från Klintehamn. Vet du vem det är? Han verkar lite tafatt så jag undrar om han verkligen får något napp men vad vet man. ”I de lugnaste vatten går det största fiskarna” så man har haft fel förut. Även här regnar det idag och jag stökar inomhus för ikväll kommer mina 8 meditationskvinnor. Ha en bra dag och ta igen dig lite

 3. Hejsan Ingrid !
  Det var ju en kul dröm.Längesedan jag drömde något jag kommer ihåg när jag vaknar.

  I dag är det verkligen usch-ligt väder. Gillar inte att gå stavgång när det skvätter om benen. men det är så hurtiga pensionärer så det blir nog av ändå tror jag. Inte i störtregn, men dugg kvittar nog.
  När jag matade katterna då gick jag ut i ur och skur.Men då var jag bara hemma på min lilla gata.Nu måste jag ta mig med bussen in till stan 20 min.Tror jag ringer återbud, kanske bättre väder nästa Torsdag.
  Annars brukar jag se fram emot Torsdagarna.

  Kram Majsan

  • Ingrid skriver:

   Ibland kommer jag ihåg drömmarna väldigt tydligt och jag kan drömma ett tag, vakna till och kanske gå på toa och när jag sedan kommer till ro, fortsätter jag drömmen igen. Visst är det märkligt?

 4. Ama de casa skriver:

  Haha! Det var väl onödigt att ta sig tillbaka till Visby bara för att få cykla hem igen… 😉

  Här regnar det idag – och det är mörkt som bara den! Vill ha solen tillbaka…
  🙂

 5. Suss skriver:

  Så slut man blir efter en sådan där natt!!!!! Jag hade en granne en gång som sa: ”Jag har haft One of those nights”, sedan var det upp till lyssnaren att tolka vad hon menade. Oftast var det mardrömmar eller vakna småbarn.
  Jag log när jag läste slutet, mannen är färdig, själv har du inte börjat fundera vad du ska ha på dig. Visst är det typiskt kvinnligt? Barnen och mannen fixar man för, men sig själv? Det blir ofta något i sista stund, men det brukar bli bra ändå. Hoppas det går bra på begravningen. Kram

 6. Gunnel skriver:

  Tusen tack, Ingrid! Jag vet inte hur du bar dig åt, men jag är oerhört tacksam. Nu kan jag koppla av den här misstänksamheten. Stor kram

 7. Znogge skriver:

  Vårt kök är från 1984 så nog börjar det att bli dags. Men det kostar och tar sin lilla tid. Förmodar att det är smidigare om hela föreningen gör det.

  Hoppas det blir en fin begravning.

  Kram

 8. Gunnar skriver:

  Oj! Det var inte dåligt av dig att cykla så långt. Du måste ha bra kondition. Låter som ni ha hamnat i en bra bostadsrättsförening. Det är ingen självklarhet.

  Tack för WordPress-tipsen! Jag får se hur jag gör

 9. Ailas skriver:

  Inte illa att ha cyklat en så imponerande sträcka, två ggr dessutom. Du är inte dålig… 🙂

  Här är det milt, men grått idag. Jobbat en liten stund i trädgården, men sedan kom jag in för att läsa klart en bok. Skrev lite om den sedan på bloggen.

  Kram

  • Ingrid skriver:

   Vi var också ute en stund och räfsade lite löv, men det ska ännu komma ner en massa, så vi får nog ta ett tag till lite senare. Nu är vår gräsplätt ju inte så stor förstås.

   Jag var inne på din blogg, men ville läsa ditt inlägg en gång till…..