Det är mycke’ nu – Söndagspromenad

I kväll är det Allsång i Donnersparken. Det är Röda Korset och PRO som står för det och de har gjort det flera år i rad nu. Jag har lovat att infinna mig där vid halvsex-tiden för att hjälpa till med att sälja lotter för Röda Korset, men jag tror inte att jag ska köpa några själv, för om jag ska hinna till Rondo till klockan åtta missar jag nog lottdragningen. På Rondo är det premiär på Mamma Mia-Here we go again i kväll och det vore bra roligt att få se den. När den första Mamma Mia gick på Rondo var det fullsatt när vi anlände, så vi fick åka hem igen. Få se om jag hinner med båda begivenheterna.

Det är lite svalare i dag och just nu vid ett-tiden har vi 23° i skuggan. Det är riktigt behagligt och på förmiddagen var det dessutom lite mulet, så då gav jag mig iväg på en promenad. Jag har haft lite dåligt samvete för att jag rört på mig för lite den senaste tiden, men det lockar inte att gå ut och gå när det är varmt. Visst skulle man kunna göra det morgnar eller kvällar, men det blir inte av.

Det finns inte så mycket som blommar nu, men cikorian har inte gett upp ännu

Jag gick vägen upp till Klinte kyrka, där jag var inne och kollade läget på graven och sedan fortsatte jag till Bönders och så hem via Vallekvior. Det blev varmare än jag tänkt mig, för de där molnen, som skymde solen när jag gick, försvann ganska fort, men det var ganska behagligt i alla fall.

Vid Bönders hade någon kört in i vägräcket

Salmbären börjar mogna

Till höger kan man se Lantmännens anläggning på hamnen och till vänster skymtar Odvaldsområdet

Det ser ut som om det vore höst, men det är bara den 20 juli

Nu börjar snart Sommar i P1 och jag får väl ge Inge Thulin en chans. Sköter han sig inte så tar jag till lite läsning i stället. Just nu spelar han The winner takes it all, så jag ska ta och lägga mig i solstolen och lyssna.

Grattis Madeleine och Magdalena!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Klintehamn, Promenader och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Det är mycke’ nu – Söndagspromenad

 1. Det var mycket du ska hinna idag, men det är ju ganska trevliga saker och då brukar det gå bra! Hoppas att du får se Mamma Mia-uppföljaren!
  Det blir dåligt med promenader här också och dåligt med att röra sig över huvud taget, när det är så här varmt. Idag har vi molnigt men ändå 28 grader och alldeles vindstilla, nästan lite tryckande.
  Ha det så bra, kram, Monica

  • Ingrid skriver:

   Jag lyckades få en biljett, men det blev som jag trodde, jag hann inte med lottdragningen.
   Varmt här också i dag och solen lyser från en klarblå himmel.
   Kram

Kommentarer inaktiverade.