Det är mycke nu….

..så mycket att jag missade att lägga upp månadsbilden igår, men här kommer den i alla fall. Vill du se utvecklingen sedan förra månaden kan du titta HÄR

Läget på sjukfronten är att förkylningen tydligen är av ett lättare slag. Åke mår bra och jag känner mig redan mycket bättre, ryggen känner jag av ibland, men det är ingen större fara.

Läget på byggfronten är att killarna från PEAB har varit här idag och lagt ett provisoriskt golv i rummet, för i morgon kommer det folk från Arriba som ska riva ner tapeterna. Igår var det en kille från en målarfirma här och tittade på eländet och han skulle åka hem och fundera på om har har tid att åta sig det. Jag har även fått tag i killen som vi köpte brandsläckaren av. De skulle komma ut nu i veckan och se vad det kunde ha varit för fel. Brandsläckarens mätare står på 0, så uppenbarligen är det inget tryck i den. De skulle givetvis se till att den blir omladdad utan kostnad.

Idag skulle jag egentligen varit på Kupan i Hemse och jobbat, men som hälsoläget såg ut igår, så ringde jag och sjukanmälde mig. De måste ju få tid på sig att kalla in någon annan. Eftersom jag skulle vara i kassa, så kändet jag att det inte var lämpligt när man hostar och nyser hela tiden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *