Det är stressigt för oss pensionärer

Halvklart, lätt snö och kallt är det idag. Jag är så trött på kylan och även om jag ju vet att det är många som har det bra mycket värre, så kan jag inte låta bli att gräma mig. När vi var på bio igår var det -14° när vi åkte hem och bilen jämrade sig högljutt över att behöva vara ute i sådan kyla.

Den här veckan är det mycket på gång och vi ska börja med att åka till vårdcentralen nu på morgonen för maken ska lämna blodprov inför ett besök på reumatologen på onsdag.

På onsdag ska jag också till optikern för att kolla synen. Jag tycker att jag börjar se dåligt på långt håll. Det blev helt uppenbart när vi var och besiktade bilen, för där finns det en syntavla och när jag stod där och kollade hur pass bra jag såg hade jag uppenbara besvär att se den nedersta raden.

Teliabutiken ska också få ett besök av oss, för vårt abonnemang hos Canal Digital går ut den sista februari och då fundera jag på att byta till Telias TV-utbud, men jag måste kolla med dem först så att det verkligen fungerar här ute på vischan. Man kan få en provtid på 3 månader och det är ju bra, för trivs vi inte med det eller ser att det fungerar dåligt så får vi väl fundera på om vi ska fortsätta med Canal Digital eller kanske byta till Viasat. Är det någon som har erfarenhet av Telias TV? Jag är tacksam för synpunkter i så fall!

Det är mycket på gång alltså och nu ska vi iväg till mötet med en av vampyrerna på VC.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Hälsan, Väder och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

11 kommentarer till Det är stressigt för oss pensionärer

 1. Znogge skriver:

  Full rulle med andra ord! Ja, så blir det vissa dagar!

  Kram

 2. Gunnel skriver:

  Vi har Telias paket med bredband, TV och telefon i vårt hus i Ljugarn och är mycket nöjda med det.

 3. Lambergsfrua skriver:

  Vi har ComHem och Bredbandsbolaget för dator och telefon. MiML anser att Vi har haft Canal Digital, men MiML anser att den är kraftigt överreklamerad och blir på tok för kostsam. Hoppas du blir nöjd med det val du/ni gör.

  Skrattade gott åt den härliga bilden du har lagt in. Det är inte lätt att vara silvergrå panter och ha med vampyrerna att göra 😉

  Se till att ni för möjlighet att koppla av mellan allt ni har att göra den här veckan.
  Varma kramar!

  • Ingrid skriver:

   Canal Digital och dyr och vi ser bara på en väldigt liten del av alla de där kanalerna man betalar dyrt för. Maken vill ha mycket fotboll, det är hans enda krav, så vi får väl se vad vi bestämmer oss för.

   I morgon är det en mellandag, så då får vi väl passa på att slappa lite.

   Ha en fin dag och kram till dig!

 4. Åsa! skriver:

  Vi har TV, bredband och telefoni från Telia och är helnöjda! Har haft det i flera år nu.

 5. Ailas skriver:

  Ja, ser att ni har det fullt upp! Själv ska jag besöka barnbarnet och tandläkaren denna vecka, plus en liten diktstund med fika.

  Bra jag har det som slipper bekymren med alla TV-kanalerna! Det märker jag när jag pratar med folk eller läser bloggar. 🙂

  Halsen är bättre, så idag har jag varit ute, promenerat lite och även handlat. Känner mig pigg och alert och skönt är det.

  Trevlig kväll
  Kram

  • Ingrid skriver:

   Visst har vi ett orke att få rätt kanaler. Här har jag suttit med maken idag och försökt få fram vad han egentligen vill se och han struntar i vilken leverantör det är, han vill bara att det ska vara mycket fotboll.

   Skönt att du återhämtat dig lite och vågat dig ut. Fortsätt att krya på dig!

 6. Suss skriver:

  En del dagar är så där, det går i ett. Min dag kunde ha blivit så, först tvättstuga, för jag hade så mycket tvätt den här gången och då brukar jag boka den. Det går fort, för där är 4 maskiner.
  Sedan skulle dottern och jag ut på lusttur, men det var snörök och halka, så det fick vara till en annan gång. Istället kom hon och Babusjka (hunden) på te på em. Trevligt det också. Hoppas ni hann med allt ni skulle. Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *