Det blev ingen vinst

Efter en god natts sömn börjar jag nu bli redo för resan till Sardinien. Jag trodde inte att jag skulle kunna somna när jag kröp ner i sängen ganska precis klockan ett i natt, men det var inga problem alls.

Nu är jag duschad och väskan är packad och klockan 13.00 kommer Claudio och hämtar mig för vidare transport till Visby Flygplats, där Italiens vänner Gotland ska uppmärksamma den första direktresan från Visby till Italien. Någonting vi har dem att tacka för!

Hjärnkollen då? I uttagningen hade vi verkligen inte frågorna med oss och vi åkte ur. Vi gjorde verkligen inte speciellt bra ifrån oss, men pris fick vi i alla fall; en påse Marianne och fyra Sverigelotter och dem skrapade vi gemensamt vid buffén efter tävlingen.

Mina lagkamrater, Åke och Christina – Väntar på att bussen till Viking Line ska gå

Vi vann en ny lott och den har Christina får förtroende att skaffa och skrapa. Vem vet, storvinsten kanske ännu väntar! Mariannepåsen delade vi upp mellan oss på båtresan hem till Visby. Det ska ju gå rättvist till!

Även om vi inte gick till finalen var vi med och svarade på frågorna i den, utom tävlan givetvis för vi satt som publik, och då placerade vi oss riktigt bra. Det var sex lag som gick till finalen och vi hade lika många rätt som det lag av dem som blev nummer 6. Vi hade nio rätt av sexton möjliga och det hade de också. Den värdige vinnaren hade femton, så vi har en bit kvar innan vi når upp till deras nivå. 😉

Det har verkligen varit en trevlig upplevelse, det var vi alla tre eniga om. Stämningen var god på båten, maten smakade bra och vädret var fint, så hemresa genom skärgården och inseglingen mot Stockholm var en riktig njutning att sitta och titta på.

Det enda som inte funkade riktigt som det skulle, var busstransfern från Viking Line in till Cityterminalen. Det kom ingen buss och Åke, och flera andra av oss som stod/satt och väntade, ringde flera samtal till Flygbussarna och efterlyste bussen. Jag vet inte vad som hänt, men Åke fick som svar att bussen var på väg och att de följde den via GPS? Den kanske kört vilse i storstadstrafiken? Efter mer än en timme kom den äntligen. Vi hade gott om tid, så oss gjorde det inte så mycket, men det var folk som skulle vidare med tåg och flera av dem vågade inte vänta utan fick ta taxi till Centralen. Lite surt, när man betalat för bussen. 👿

Trevlig fortsättning på veckan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i SPF, Stockholm. Bokmärk permalänken.

22 svar på Det blev ingen vinst

 1. Så bra att det blev en trevlig resa även om ni nu inte vann! ”Det viktiga är inte att vinna, utan att deltaga”, heter det ju och det är verkligen sant!
  Fantastiskt att du hann hem, sova och vara färdig före kl 13! Nu önskar jag dig en riktigt trevlig resa, ser fram emot reportage från Sardinien!
  Res-kram, Monica

 2. Gunnel skriver:

  Så mycket trevligheter du är ute på. Ha det nu så skönt på Sardinien. Kram

 3. Lambergsfrua skriver:

  Så trevligt du har haft det trots att storvinsten uteblev. Marianne smakar mycket bra, så det var inget dåligt tröstpris 😉
  Nu önskar jag dig en riktigt bra resa och härlig vistelse på Sardinien. Vi kom hem från grekiska Tilos förra veckan och håller som bäst på att acklimatisera oss till lite svalare väder. Över +30 varje dag blev liiite i mesta laget faktiskt, men morgnar och kvällar var sköna.
  Varm kram! 🙂

 4. znogge skriver:

  Nåja, alla vet väl att det är ”viktigare att deltaga än att vinna”! Ni kämpade säkert bra även om det inte räckte hela vägen.

  Nu önskar jag dig i stället en härlig tur till Sardinen och hoppas på lite bilder och rapporter.

  Kram

 5. Helena skriver:

  Det var synd ni inte vann, men ni kämpade bra.
  Tur du fick sova innan resan till Sardinien. ha det så trevligt därnere.

 6. Laila skriver:

  Jag tycker ni var duktiga som kom med till tävlingen på Cinderella och ni verkar ju haft trevligt i alla fall. Ha det så skönt på Sardinien.
  Kram

 7. Musikanta skriver:

  Vackra bilder från Stockholm. Lycka till med resan!
  Kram från Ingrid

 8. Skogsnuvan skriver:

  Men Ingrid du är ju i samma stad där AMV och jag var för 8 år sedan. Grattis till det för det är jättefint där och stränderna är underbara. Om du går efter stranden norröver kommer du till en vik som heter mia-pia. Där är det lugnt och fint och sanddyner. Man kan ligga där och känna sig helt ensam bland dynerna och ha huvudet i skugga från pinjeträden. Vattnet är klart och botten är silkeslen och inga stenar eller annat bara mjuk len sand. Dom brukar ha en utflykt en kväll där man får åka till en bondgård där dom serverar sin egen mat. Åk med på den för det är helt underbart. mysigt och god mat. Grattis till att du valt rätt plats. Glöm inte att äta glass.Å om jag hade varit där med dig.

 9. Vad duktiga ni är! 🙄 Din lagkamrat Åke tycker jag mig känna igen! Har han varit medlem i Trädgårdsamatörernas styrelse för en så där 10 år sen, alltså samtidigt som mig? 😀
  Ha det nu riktigt skönt och bada och sola mycket!! 😉
  KRAM
  Susie

 10. Bosse Lidén skriver:

  Där fick jag svaret. Synd att ni inte gick till final. Men ni hade trevligt ändå och rätt lag vann.
  Kram Bosse

 11. Elisabeth skriver:

  En trevlig utflykt. Vinna är inte allt, kämpa väl kan vara nog!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *