Det blir många timmar vid datorn

fredag, juli 29, 2005

Idag har vi haft mest mulet väder, men varmt och skönt. Jag har inte gjort så mycket nytta, manglat litet lakan, strukit litet och tagit en vända i trädgården. 

Naturligtvis har jag inte kunnat låta datorn vara i fred. Efter att jag bytt layout har några av mina besökare  meddelat att de har svårigheter att använda min meny på startsidan, så den har jag fått göra om litet. Hoppas att det fungerar nu! Dessutom har jag litet funderingar angående tagboardet. Det fungerar dåligt ibland och då tar det lång tid att ladda in sidan, men jag vill ju så gärna ha det på indexsidan .  Att lägga det på startsidan, där menyn ligger, är sämre. Om det krånglar tar det lång tid att byta meny. Få se hur jag gör…………? Måste kanske lägga det på en egen sida, men då vete sjutton om det egentligen har någon funktion.

Jag hade ingen aning om att man kunde använda så mycket tid vid datorn, som jag faktiskt gör. Ibland har jag litet dåligt samvete, men vad då…!! Ingen vet hur länge man kan roa sig på det här sättet, så det gäller att passa på. När man ser hur stort utbudet är av TV och radiosändningar, så skulle man ju egentligen inte behöva ha någon TV. En litet större skärm än den jag har och sedan skulle man klara sig bra.

Förutom det rent praktiska utnyttjandet av internet, så betyder kontakterna med andra hemsidesnickrare en hel del. "Nätvännerna" har blivit en viktig del i min tillvaro. Jag blir alltid lika glad när det kommer ett mail eller när någon skriver i gästboken eller på tagboardet.  Nog om detta för tillfället.

Ikväll har Bosse varit här och vi har ätit färska flundror. Det ska ju bli så mycket regn enligt prognoserna och vi har ett tak som inte håller riktigt tätt. Bosse har varit uppe på taket med silikonsprutan och tätat några skarvar. Det ska bli spännande att se om han har hittat felet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Daterande, IT & Internet. Bokmärk permalänken.