Det börjar mörka

Klockan är inte så mycket, men det börjar redan bli mörkt och mörkt har det varit nästan hela dagen och det har kommit en hel del nederbörd. Jag var ute med bilen en vända på förmiddagen och då var det riktigt vått på vägarna. Jag mötte en annan bil på Donnersgatan, som körde ganska fort när vi möttes, och den spolade av hela Golfen.

Annars har jag städat
i dag och så var jag och handlade för i morgon ska jag ha grannarna hit på lite julkaffe och på lördag ska jag koka kroppkakor till delar av familjen. Alla får inte plats här, så vi får ta det lite i omgångar.

I eftermiddag har jag suttit och gjort klart bokslutet för SPF. På måndag ska vi ha ett styrelsemöte här i Lokalen och då kan det vara bra att ha det klart. Sen får vi se vad revisorerna säger om det.

Jag såg på Den döende detektiven med Rolf Lassgård igår kväll och den är riktigt bra. Missa inte den! Rolf Lassgård gör än en gång en stor rollprestation.

Nu är det dags för eftermiddagskaffe!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Odvalds, TV. Bokmärk permalänken.

22 kommentarer till Det börjar mörka

 1. Laila skriver:

  Jag skall också ha grannarna på kaffe i morgon men städningen är inte klar. I stället var jag på Klinte och åt lunch med ”SUS”-gänget. Får städa lite i morgon förmiddag i stället.
  Kram

 2. Idag tyckte jag faktiskt att jag märkte att det var ljusare längre på eftermiddagen! Min syster och jag var ute och gick och klockan 16 var det fortfarande ljust – det var det inte på julafton! Vi har haft lite växlande väder idag, men fortfarande plusgrader och väldigt blött!
  Låter trevligt med grannarna på kaffe! Och SÅ gott med kroppkakor!
  Kram, Monica

 3. skogsnuvan skriver:

  Jag missade Lassgård tyvärr eftersom jag hade middagsgäster här. Nu snöar det igen och imorgon ska Sonen flyga tillbaka till Skåne. Det varnas för oväder och som tur är så har jag fått Storfiskarn att köra Sonen till Sundvall så jag slipper. Det är ju 12 mil enkel resa och med snöyra och halka känns det jobbigt för mig att köra dit så jag är glad. Även glad för att Sonen varit här i två veckor och fått skotta nästan varje dag. Vet inte hur det skulle gått om jag varit ensam med snön. Så här mycket snö har det inte varit på många år

  • Ingrid skriver:

   Du får försöka se Lassgård i repris. Det är en trevlig liten serie på bara tre avsnitt, så dem vill i alla fall jag följa.
   Ni har snö och vi har regn. Här regnar vareviga dag, men jag är tacksam att nederbörden inte kommer i form av snö.
   Kram

 4. Syster Kerstin skriver:

  Klockan tio satt vi här och konstaterad att det var mörkt fortfarande, jag skulle ju städa!!!
  Nåja, det blev lite städ och sen lite lunch.
  Kvart över ett besökte jag frissan, 500 pix fattigare, men oj vad hon klipper bra!
  Ja, det blev verkligen en full TV kväll, först Harry pistol sen Den döende detektiven och som grädde på moset The full monty , för vilken gång vet jag inte, men den är värd repris på repris!

 5. Gunnel skriver:

  Vi har så gråtrist väder så det märks knappast att dagarna har blivit längre. Men bara vetskapen om det gör ändå att man känner sig lite piggare. Kroppkakor är en sällsynt rätt här. Det är evigheter sen jag åt det så jag minns inte hur det smakade. Kram

 6. Kraft´n skriver:

  Fyra dagar har gått av det här året och det har regnat varenda en av dom, vad ska det bli av.
  Håller med dig om Lassgård han gör otroliga roller. Kram,Anders

 7. Kraka skriver:

  Ja, Den döende detektiven var riktigt bra. Jag såg den på svtplay i förrgår.

  Ha en fin dag!
  Kram

 8. wiolettan skriver:

  Vi har det också grått och småregnar gör det också. Dagarna är korta och mörka, blir bättre och ljusare då solen behagar titta fram.
  Jag såg också den döende detektiven, mycket sevärd och spännande hur det ska gå.
  Trevlig helg.
  Kram!

 9. Znogge skriver:

  Här är dagarna lika gråa hela tiden så ibland känns det som eftermiddag innan det ens hunnit bli lunch. Men förhoppningsvis märker vi snart att det vänder.

  Kram och trevlig trettonhelg!

 10. Astrid skriver:

  Den ska jag se
  Lassgård är bra
  vi har också fått mängder med snö idag

 11. Elisabeth skriver:

  Vi såg också Den döende detektiven. Lassgård gör den bra! Leif GW skriver bra böcker. Är man föreningsaktiv är det mycket lägga händerna på vid årsskiften. Ha dé!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *