Det funkar bra på jobbet

torsdag, februari 16, 2006

 Vädret är bara för bedrövligt trist. Igår visade sig solen en liten stund, men idag har det varit genomgrått och det har blåst en isig fuktig vind som går rakt igenom en.  Det är inte trevligt!!

På jobbet rullar det på och jag känner att rutinerna sitter där och allt fungerar som det ska och det känns verkligen skönt! Det blir lagom långa dagar också, så jag hinner hem till eftermiddagskaffet tillsammans med Åke.

Igår eftermiddag var jag vid frissan och skulle klippa mig, men hon ville nästan inte göra det,  för hon tyckte att det var snyggt som det var. Det blev en liten putsning i alla fall och sen får vi se hur länge jag har tålamod att låta håret växa. En svans eller nåogt liknande  kan det nog bli till sommaren, om jag inte tar till saxen innan dess.

Internationella kvinnodagen närmar sig och i mailboxen har det börjat komma in "Kvinnodagskort". Det har gjort att jag tillverkat en ny sida för den dagen också. "Många sidor blir det" I eftermiddag har jag också gjort i ordning månadens Efit-bilder.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Glädjande, Temadagar och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *