Det hjälpte inte….

….att jag ringde och röstade på Marie tre gånger, hon blev ändå slagen av Stenis, som borde åkt ur den här så kallade danstävlingen för flera veckor sedan.

En final mellan Jonas Björkman och Marie Serneholt skulle verkligen ha känts som en final, men nu hade hon inte en ärlig chans.

Stenmark vann inte på sina meriter som dansare, utan för att han fortfarande har folkets kärlek det är helt klart.

Fast som jag skrev tidigare, Let´s Dance ska väl vara en danstävling och inte en tävling om vem som är populärast?

Bedrövligt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Irriterande, TV. Bokmärk permalänken.

18 kommentarer till Det hjälpte inte….

 1. Znogge skriver:

  Men så har det alltid varit! Tävlingen är en kombination och visst spelar populariteten in.Jag är nöjd med Ingemars seger men tycker att Marie var en bättre dansare. I vissa lägen är det svårt att skilja på sak och person…

  Kram

 2. Av olika skäl så såg jag bara dom två första danserna. Och även om Stenmark då var betydligt bättre än tidigare, så var han inte bäst! 🙄 Min väninna i Stockholm som jag alltid brukar diskutera fredagarnas övningar med ringde sen och tyvärr var det första hon sa; Han vann! 🙁
  Så någon idé att titta på showdansen senare på reprisen idag finnsegentligen inte. Man blir förmodligen bara sur….. 👿
  KRAM
  Susie

 3. Geddfish skriver:

  Jag håller med. Kändes väldigt kluvet. Men folket ville ha Stenis, han som vunnit allt, kunde ju inte ens komma tvåa. Delad seger, skulle jag vilja säga. En omöjlighet för Marie.
  Kram, Gerd

 4. Kicki skriver:

  Jag har följt programmet och håller med om att Ingemar skulle åkt ut tidigare, men efter gårdagens uppvisning, så tillhör jag dom som tycker att han utvecklats mest i förhållande till hur han var från början, så segern var egentligen befogad.
  Kram/Kicki

 5. Gunnar skriver:

  Jag har inte tittat förut men såg finalen igår. Håller helt med dig. Om man är den bästa dansaren någonsin och får full pott i poäng så ska man inte behöva förlora.

 6. Eleonora skriver:

  Visst dansade Marie bättre, men så har hon ju dansat i många år redan – dessutom är hon väl 25-30 år yngre än Ingemar!! Efter att i princip aldrig ha dansat tidigare så tyckte jag att Ingemar var mycket duktig. Även Jonas var mycket duktig. Rättvist kan det nog aldrig bli och alla vet ju vad dom ger sig in i för lek och får leken tåla. Men trevligt fredagsnöje har det varit.

  • Ingrid skriver:

   Visst har det varit trevliga fredagskvällar, även om jag zappat lite då och då, för reklampauserna är bara för eländigt långa.
   Rättvist eller inte – Svenska folket valde sin favorit.
   Kram

 7. Lisbeth M skriver:

  Ja de blev Ingemar som vann,men vilken tur att han dansade så bra i gårkväll.Och att han t.o.m fick en 10a av Tony i den sista dansen,så dålig var han inte. Jisses vad det engagerar massor av människor.Nu får vi nästa fredag se en del gamla dansare,från tidigare år.Jag tycker det är så kul att se tävlingsdans eftersom både yngsta dottern tävlat i bugg dubelbugg och rockenroll och barnbarnet i street singel o par
  Oj nu regnar det,så det va tur att vi klippte gräset vid stugan i fm och grillade i går.
  I kväll får vi se om vi är bättre än femteklassarna.
  Kram

 8. Lambergsfrua skriver:

  Tänk att ett TV-program kan engagera så mycket! Det tycker jag bara är roligt men när det gäller segraren i Let’s Dance är jag väldigt kluven. Ingemar är mannen som fick hela Sverige att stanna, när han åkte i backarna på 70-talet. Något sådant kommer Marie inte ens i närheten av – men det handlar ju om dans här. Om beömningskriteriet är att dansaren ska gör största framstegen från första dansen till den sista, ja då är Ingemar den givna segraren av de två. Om det ska handla om själva dansutförandet, då är Marie segaren från dag 1. Här hade detvarit lämpligt med delad seger, fast det är väl svårt att dela på den där glasskon förstås 😉
  Varm kram,
  Lambergsfrua 🙂

  • Ingrid skriver:

   Jag är helt med på ditt resonemang, men varken Ingemar eller Marie kan lastas för att årets upplaga av Let´s Dance utevecklades som den gjorde. Det får nog TV4 helt och hållet ta på sig ansvaret för. Om nu Marie är en utbildad proffsdansare som en del påstår är det helt TV4 som gjort fel som tog med henne.
   Kram

 9. Inger Maryissa skriver:

  Jag hejade på Marie också….hon var så otroligt duktig och vilken dansglädje
  men förstod redan från början att det skulle bli Ingemar….
  detta är verkligen konstigt….för en danstävling borde ju handla om vem som dansar bäst….
  och det gjorde han definitivt inte…….
  kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *