Det hjälpte tydligen…

….att ringa till vårdcentralen och att gnälla lite här i bloggen, för idag känner jag mig mycket bättre! Det kanske helt enkelt är så att det hjälpte att sätta ord på mina oroliga tankar. Det är mycket konstigt som försigår i människokroppen. Nu hoppas jag att jag fortsätter att bli allt bättre, så att jag kan gå till läkaren nästa måndag och bara be honom ta lite prover för säkerhets skull.

Idag är det ännu en fin sommardag och jag har just lagt rent i sängarna och tvättmaskinen gör underverk med de smutsiga sängkläderna. Nu är det faktiskt så varmt på nätterna att man kan ligga utan täcke och bara använda påslakan. Vårt sovrum ligger på övre våningen och vi har ett svart plåttak som blir ordentligt uppvärmt när solen gassar på det. Det är nästan läge för att ha sovrumsfönstret öppet nattetid, men då har vi det där problemet med Grållen, som är fasadklättrare. Som man ligger och sover i godan ro kommer han inknallande genom fönstret. Mycket diskret i och för sig, ett litet hälsningsmjau, sen försvinner han ut i huset, men det stör onekligen en del. Jag ska nog skaffa någon typ av nät att sätta för fönstret i sommar om det skulle bli riktigt varmt.

När man läser tidningsrubrikerna blir man allt annat än glad, så mycket mord och elände det är i världen! – Ship to Gaza där så många människor fick sätta livet till, massmordet i England där en vettvilling sköt ihjäl tolv oskyldiga människor, den 73-åriga kvinnan som gick ut i skogen för att plocka liljekonvaljer och blev mördad där, tonåringar som tar livet av varandra – Det är verkligen skrämmande hur vi människor beter oss mot varandra.

Som tur är finns det annat att läsa i tidningen. Här är ett reportage om 87-åriga Anna Knutas, som gör en verklig kulturgärning genom att skildra 5 generationer med hjälp av sina fantastiska dockor.

Nu ska jag ta en snabbvända med dammsugaren, sen ska jag ha en skön stund på terrassen. DN:s fredagskryss såg jobbigt ut idag!

Ha en fin fredag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *