Det kom ett brev…

…idag med en tång och två värdecheckar från Scan. Det var trevligt av dem tycker jag och nu känner jag mig mer än kompenserad för besväret med reklamationen. En sån där tång att vända kött med i stekpannan har jag länge tänkt att skaffa mig, så det passade alldeles utmärkt.

Jag ska förresten använda den nu om en stund, för jag ska bryna på en kalkonfilé som vi ska ha till middag, men först ska jag ut och plocka sallad och dill i trädgårdslandet, för nu är det dags att börja skörda. Det är gott att slippa köpa åtminstone det. Och inte behöver man vara rädd för någon ehec heller när man använder egna grönsaker. Gurka köpte jag i affären, för den är odlad i Slite här på Gotland, så den är nog ofarlig den också.

Till handling!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Matprat och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

17 svar på Det kom ett brev…

 1. snawitz skriver:

  Det är alltid kul med små överraskningar, eller hur?

 2. Margaretha skriver:

  Men så vänligt av dem. Sånt där piggar ju upp.

 3. Gun skriver:

  Roligt att du fick något så praktiskt:)

 4. GRATTIS Ingrid !

  Det var just av dem.en där tången är ju perfekt.Nu blev jag också glad för Din skull.
  Då vet Du att det lönar sig att gnälla lite.När det är befogat.

  Tog en buss tur/retur Geneta-Lina med kaffet och drickyoghurten åt Dennis, hade tänkt att gå hem, tog stavarna med.Men det var bastuhett hos honom så jag blev dygnsur.Sedan fick jag vänta i 30 min på buss-skrället.Trodde jag skulle få värmeslag.En dusch hjälpte inte, det blev värre, så jag drack tre stora glas vatten+citron sedan kändes det bättre.
  ¨
  Jag vet att Du gillar värme, men lagom är bäst.

  Kram Majs-ANN

  • Ingrid skriver:

   Visst är lagom bäst, det tycker jag också. Idag har vi haft väldig variation i temparaturen. 18-19 ena stunden och 24-25 nästa, då blir man nästan lite snurrig i huvudet 🙂

   • Du har väl sommarhatt på Dig.Värmeslag kan man dö av vet Du väl.Sg en snygg på stan idag, ångrar att jag inte köpte den på Kom och C.Second hand butik m.festkläder och maskeradssaker.
    Har en hatt men den ser jag så fjollig ut i

    Kram

 5. Sofia skriver:

  Kramis och trevlig pingsthelg!

 6. Suss skriver:

  Skönt när företagen bryr sig när man reklamerat något, men de är väl rädda om kunderna. Låter härligt med de egna grönsakerna, jag ”odlar” bara gräslök och rabarber, men det är vackert så och absolut inte ett dugg betungande. Kram!

 7. Jah Hollis skriver:

  Det kan löna sig att hävda sin rätt.
  Beträffande ehec, ska man nog ha en himla otur för att drabbas av den smittan. Och dessutom är det väl inte troligt att den ens kommer från gurka. En dålig tröst för alla gurkodlare som inte kunnat sälja sin skörd:
  http://www.chicagotribune.com/chi-pod06cukes20110606105229,0,4298504.photo

  • Ingrid skriver:

   Nu har man visst enats om det var några groddar som spridit smittan. Vår lokale gurkodlare i Slite var väldigt bekymrad och påstod att hans företag var konkursmässigt eftersom ingen vågar äta gurka 🙁

 8. elisabeth skriver:

  Just sånt som dimper ner i postlådan kan ge mycket av värde och är uppiggande och överraskande. Finns ibland inget som är så besvärande som om man handlat nåt och det är helt oätligt eller dyl, oftast bryr man sig inte är så dyra pengar. Tävlingar är roligt men man vinner sällan nåt, kanske att man är dålig komma med bidrag 🙂 var länge sen nu.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *