…säger min mobil och viftar vilt med vindrutetorkarna för att få bort vattnet från rutan när jag sätter på den, men ännu har det inte kommit en droppe, i alla fall inte här på Odvalds.

Just nu skiner solen så vackert och det är varmt och gott ute, även om det är en aning mulet då och då. Jag hoppas att det håller sig fint, för i kväll ska jag på en utflykt till Västergarn med SPF. Ingen gillar väl att sitta vid en strand och grilla i regnväder och allra minst vi pensionärer. :wink:

Jag sov länge i morse och drömde allt möjligt fånigt. Jag jobbade på Payex (min gamla arbetsplats) och när vi skulle ta oss in där fanns det ingen hiss och ingen dörr, utan vi fick krypa genom någon typ av schakt, nycklarna var borta och sen försvann mina kläder också. Det var jul och vi hade massor av paket som skulle slås in. Det var snudd på mardröm, men så vaknade jag med ont i ryggen också. Fast det gick över när jag väl kommit ur sängen och gått omkring ett tag.

Nu på förmiddagen har jag varit ute och sått nya sallads- och dillfrön. Dillen hade börjat gå upp i frö och salladsblandningen innehöll nästan bara ruckola. Förra gången sådde jag fröna i krukorna där jag har rosmarin och timjan, men den här gången fick de en egen låda.

Körsbärstomaterna växer så det knakar, men det tar tid för dem att mogna tycker jag. De kanske får för lite sol?

Bin och fjärilar tycker att det är trevligt i solskenet, men någon fjäril fick jag inte med på bilden, den flög iväg.

Dagens ordspråk:

Älska mig mest när jag förtjänar det minst, för då behöver jag det bäst.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...