Det regnar idag

Ute på gräsmattan går en björktrast, en årsunge skulle jag tro, och letar mask. Den är så söt där den står med huvudet på sned och lyssnar och snabbt hugger till och drar upp den ena långa masken efter den andra.

I kväll talar Svenskarnas parti i Almedalen och under deras tal kommer klockorna i Visby domkyrkan, Santa Maria, att i en halvtimme ringa för Mångfald och Medmänsklighet. Samtidigt hålls manifestationen Gotland för mångfald i Östergravar. På facebook har 1300 personer anmält att de kommer och det tänker vi också göra. Fast spöregnar det får det nog vara för min del i alla fall. Det får ju vara måtta på uppoffringar. 😉

Nu ska jag ha lite lunch och sen ska jag lyssna på Ingalill Mosander. Det ska bli spännande att höra hur hon upplevde förlisningen av det Italienska kryssningsfartyget Costa Concordia.

Trevlig lördag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Nyhetskommentar. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Det regnar idag

  1. Raija skriver:

    Vilket bra initiativ för mångfald och medmänsklighet. Det behövs mer sånt. Hoppas ni har uppehåll i vädret så inte många stannar hemma av den anledningen.

    • Ingrid skriver:

      Vi fegade och åkte inte till Visby. Det är ju några mil att köra och det blåste och regnade, men jag såg på helagotland.se att polisen uppskattat antalet deltagare till ca 600,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *