Det regnar idag…

…men det är inte godkänt alls. Redan i morse när jag kom upp regnade det och sedan har det stänkt på köksfönstret mest hela dagen, men trots det ihärdiga regnandet hade det bara kommit ynka 4 mm när jag var ute och kollade för en stund sedan. Det skulle behövas 40 mm om det ska vara till någon nytta.

Jag har pysslat med lite av varje. En strykhög är avklarad och en vända till soprummet också och så var det en del daterande som skulle klaras av. En utmärkt sysselsättning en sån här dag.

Sedan har jag suttit och läst ett par timmar. Nu har jag läst två böcker av Annika Estassy, Solviken och Croissants till frukost. Två feelgood-romaner som inte lämnar några större spår efter sig, men roar för stunden. Det finns en tredje uppföljare, men den gick inte att låna som e-bok ännu, så den avvaktar jag med.

I morgon är det jobb på Kupan igen, så jag har inte speciellt dåligt samvete över att ha tillbringat en onsdag i slöhetens tecken.

Trevlig piglördag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Odvalds. Bokmärk permalänken.

20 svar på Det regnar idag…

 1. Gunnar skriver:

  Synd att ni inte får mer regn. Bättre här men ändå lite för torrt.

 2. Znogge skriver:

  Jag har läst den tredje delen och tyckte nog att den var bäst. Ska det regna är det bättre att det kommer rejält på en gång och blir fint sen igen.

  Kram och trevlig kväll!

 3. Hillevi skriver:

  Jag har läst här varje dag och uppdaterat mig med Fridolf, besök och Visby och doftranka men jag är ju så Kallecentrerad just nu! 😀

  Fint har ni haft det och feel good- böckerna lägger jag i minnet.

 4. Karin skriver:

  Nej, de där valkarna är envisa som synden! Men huvudsaken är att man mår bra!
  Kramar Karin

 5. Här regnar det kanske desto mer. Det var precis att jag lyckades klippa mammas gräsmatta. Nu sitter vi i husbåten med regnet smattrandes utanför 😉

 6. wiolettan skriver:

  Jag tänkte på dig då jag såg väderleksutsikterna på TV i kväll. Det ska komma en hel del regn över Gotland, hoppas att det gäller där du bor också. Både människor, djur och växter behöver vatten.
  Dåligt samvete ska du absolut inte ha, du som är igång så mycket med olika aktiviteter. Att läsa och koppla av behöver vi också.
  Kram!

  • Ingrid skriver:

   Man får hoppas att det kommer regn snart, för det behövs storligen. Ännu har vi bevattningsförbud och trycket i ledningsnätet är sänkt för att spara vatten.
   Kram

 7. Enligt väderleksrapporten ska ni få lite mer regn i morgon, mellan 20 och 40 mm sa meteorologen!
  Och det behövdes, sa han också, så grattis! Hoppas att det räcker hit ner också, de där små skvättarna vi fått, räcker inte på långa vägar!
  Här har det varit soligt men lite blåsigt idag, men det blev en lång promenad i alla fall.
  Visst har vi rätt att vara lite lata, vi pensionärer? Du jobbar ju till och med…
  Må väl, kram, Monica

 8. Kicki skriver:

  Strunta du i dina valkar, för du är då så liten och nätt i kroppen ändå. Dessutom måste man ju få kosta på sig av livets goda när det bjuds.
  Hoppas ni får en rejäl blöta nu. Det såg ju ändå ut som om Gotland skulle få regn.
  Kram/Kicki

  • Ingrid skriver:

   Det värsta är att valkarna känns obekväma, så jag trivs inte alls med dem. 😉
   17 mm var det i regnmätaren i morse och nu regnar det igen, så det finns hopp.
   Kram

 9. Geddfish skriver:

  Inget regn på några dagar. Idag mulet, så då tänker jag göra som du gjorde. Pyssla inomhus och jag läser också en bok, det har blivit några denna sommar och jag har flera på G.
  Torsdagskram, Gerd

 10. Ann-Marie skriver:

  31 mm i morse Ingrid och nu kommer det mera. Det slog på ordentligt när det kom, nere vid lassis hade de fått 40 mm i morse. Kram

Kommentarer inaktiverade.