..och en kvinna presenterade sig och sa att hon ringde från Expressen. Hon letade efter någon som hon kunde intervjua angående borrelia och hade hittat min blogg med inlägget där jag skrivit om att jag fått just det.

Jag avböjde, för jag tyckte inte att min borrelia var speciellt dramatisk och bad henne leta vidare och hon hittade tydligen någon som råkat riktigt illa ut, Katja hade borrelia i tre år utan att veta det, lyder rubriken på reportaget.

Det är ett elände med alla de här fästingarna, som gör att man riskerar att bli sjuk så fort man rör sig i skog och mark. Min granne har också drabbats och måste nu äta antibiotika.

Idag har jag varit på Hemse och lämnat ett PK-prov igen, en sväng in på kyrkogården, en sväng in på Stenstugu och en sväng in på ICA. Sedan röjde jag lite i rabatterna och klippte plätten.

Efter lunch la jag mig i solstolen och lyssnade på Tareq Taylor, som berättade om sitt händelserika liv och om konsekvenserna av en bilolycka han och hans hustru utsattes för. Han var trevlig att lyssna till och musiken får också godkänt. Äldste sonen kom hit och hälsade på, så jag hörde inte slutet av programmet, men tycker nog att jag kan rekommendera det till de som lyssnar i efterhand. :wink:

Nu är det kaffedags och sedan ska jag åka till Valbyte i Västergarn, där vi SPF:are ska roa oss med en grillfest med allsång och lekar.

Trevlig fortsättning på dagen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...