Det ser oroväckande ut

Ännu har det inte börjat åska, men det regnar. Jag har satt ut regnmätaren och räddat ampeln med petunian in under tak. Är det något petunior hatar så är det att få vatten på blommorna.

Åskvädret närmar sig dock och på bilden ser man läget klockan 15.30. Det närmar sig onekligen oroväckande kvickt. Man får följa utvecklingen, så att man vet när det är dags att dra ur kablar och antenner.

Har hon inget annat att göra än att blogga, kanske vän av ordning frågar sig.

Nej hon har inte det!!

DN-krysset är klart och sudokun också. Jag har lite att stryka, men det har jag inte lust till. Och jag kom inte iväg till biblioteket. Det blev bara en vända till Konsum och sen gick jag snabbt hem igen för att slippa bli våt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Väder och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

11 kommentarer till Det ser oroväckande ut

 1. För att göra dagen lite mer spännande så åkte vi till Ronehamn och tog en prommis i Ålarve på eftermiddagen – och det började naturligtvis regna när vi var längst bort! 🙁
  Vi hann dock tillbaka till bilen utan att bli alltför blöta och dessutom var det varmt regn. Jag har ett ordspråk jag alltid använder (hatar nämligen paraplyer och använder dom aldrig) och det är: ”Det är ju bara vatten!” så vi led inte direkt. 😉
  Väl hemma igen så var det precis som vanligt, det hade kommit ”hela” 1,2 mm! Vilken tur att jag vattnade hela förmiddagen!!

  • Ingrid skriver:

   Jag tänkte ta fram slangen och vattna i förmiddags eftersom det ändå var mulet, men tänkte att vår Herre skulle göra en insats idag, men det blev inte många droppar han bjöd på.

 2. Znogge skriver:

  Vi slapp åskan men inte regnet. Nu har det solat upp vilket är skönt. Återstår att se hur det blir i morgon…

  Kram

 3. Ama de casa skriver:

  Jag tycker faktiskt att det är väldigt märkligt att dom har så fina petunior här på Irland överallt. Dom hänger ute i regnet hela tiden, men är hur vackra som helst!
  🙂

 4. Ailas skriver:

  Hej! Ja, inte behöver jag tala om hur vädret varit här idag… för din radarbild talar sitt tydliga språk. Till skillnad från dig, så hade jag nog haft mycket att göra, egentligen… men har inte gjort ett skapande handtag. Ångrar mig inte ens. 🙂

  Hoppas att du slapp åskan. Här har det inte åskat i sommar, bara lite muller på långt håll någon gång.
  Kram och sov gott!

 5. Pia skriver:

  Nu har jag läst ikapp lite Jag tycker det är bra att du bloggar ofta Så att vi som inte är fullt så flitiga har lite att läsa . På tal om fördärvade kläder så fick jag för mig att skulle försöka fräscha upp ett par favorit behåar Jag la dem i klorin en stund När jag tog upp dem var de alldeles rosa. Dottern påpekade lite snällt att jag som är så pass gammal borde ju veta att vita behåar är färgade vita och inte vita i sig själv . Det hade jag ingen aning om. Hon hade gjort samma misstag som jag ..

 6. Lambergsfrua skriver:

  Skönt att du slapp åskan. Vi har inte heller haft något muller, men kära nån så det regnade i går eftermiddag och kväll – och i natt och i förmiddags. För att vara positiv kan man väl säga att gatorna är renspolade, växtligheten fräsch och vi torrskodda inomhus 😉
  Få se om det blir något stravtrav idag mellan skurarna. Annars blir det mer tid vid datorn…
  Varm kram,
  Lambergsfrua 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *