Det snöar från och till idag, men det är nollgradigt, så det är ganska slaskigt ute och på Gotlandsradion varnar man för halka. Det har alltså passat ganska bra att rusta inomhus på förmiddagen. Jag har strukit och lagt på rena dukar och plockat fram de ordinarie prydnadssakerna. Nu ser allt ut precis som vanligt och det är bara blommorna som skvallrar om att det nyligen varit jul.

När jag lyfte på en skål, som stod uppe på ett tårtfat, hittade jag den där silverbrickan som jag letat så förtvivlat efter. Jag visste ju att den skulle finnas någonstans, så jag blev inte speciellt överraskad, men väldigt glad förstås. :D

Nu kan det knappast vara Saxen och nyckelns förtjänst, för dem plockade jag bort från fönstret för länge sedan eftersom jag fick behov av bådadera. Nej, det var nog bara slumpen som gjorde att brickan dök upp, för visst är det så – det som inte är stulet kommer igen!

Nu är det strax dags för lunch och sen ska jag skriva ut ett protokoll från gårdagens styrelsemöte med RK och om vädret inte blir alltför uselt ska jag gå iväg med det till en justeringskvinna. Det var ett riktigt trevligt möte ute på Hamncaféet och vi började med att äta lunch, härligt goda hemlagade köttbullar fanns det på menyn och det valde vi allihop. Nej, nej! Tro inte att vi tog av RK:s insamlade medel för att betala lunchen – var och en betalade för sig. :wink:

Ha en skön fortsättning på tisdagen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...