Det var väl konstigt…

… med tre dagars blogginlägg utan en enda kommentar om vädret? Här kommer en sammanfattning av läget – vädret är jättefint för årstiden! Det blåser visserligen, men solen har tittat fram då och då och det är hyfsat varmt. Åke har suttit ute och solat en stund på förmiddagen varje dag den här veckan faktiskt. Igår eftermiddag mulnade det till ordentligt och på kvällen kom det lite regn, men det var inga större mängder alls.

Jag har varit ute på en promenad och det var faktiskt 10° när jag gav mig iväg. Åke var också med en stund, men efter ett tag vände han hemåt och jag fortsatte på en av alla de fina stigarna man kan gå här. Jag gick väl lite längre än jag tänkt mig egentligen, men det känns bra i ryggen, så jag tror inte att jag har förtagit mig.

Nu ska vi dricka en kopp kaffe och sen ska Åke och klippa sig. Det är något på gång hela tiden 😉

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Hälsan, Promenader. Bokmärk permalänken.

19 kommentarer till Det var väl konstigt…

 1. Gunnel skriver:

  Vilka fina bilder från din skog. Vi har också jättefint väder nu och det ska visst fortsätta så över helgen. Hoppas det, för vi har varit och köpt växter idag, som vi tänkte plantera då. Kram

 2. Margaretha skriver:

  Bäst att passa på att njuta av vädret. Även de kyliga dagarna kan var sköna (nästan skönare faktiskt).
  Snön längtar man ju inte så där jättemycket efter däremot.

 3. skogsnuvan skriver:

  Så bra att vädret var så fint att du kunde gå ut och promenera. Mysiga stigar verkar finnas också. Jag har också varit ute på lite promenadrundor nu när allt jobb i trädgåren är klart och älgjägarna har uppehåll. Vi får passa på så länge vädret håller sig fint.

 4. Znogge skriver:

  Vilka härliga höstbilder. Det verkar finnas många fina promenadstigar där ni bor nu.

  Ha en fin kväll!

  Kram

 5. Berit skriver:

  Hej Ingrid!

  Tusen tack för din goa kommentar och vi pratade just ikväll om att nästa vår eller höst så blir det Gotland igen. Jag har en längtan till Gotland, förstår inte riktigt, men så är det.

  Imorgon är det tänder igen, men bara det enkla.

  Kramar
  Berit
  Lennart hälsar

 6. Skatan skriver:

  Vi har också haft fint och ganska milt höstväder … utom de två sista dagarna då det har blåst och ösregnat. Men det skall bli bättre igen = varmare och soligare.

  Så det gäller att passa på nu att njuta när solen tittar fram.

  Kram!

 7. Elisabeth skriver:

  Härliga höstfärger och vyer! Ha dé!

 8. Suss skriver:

  Heja Ingrid, det är bra att du promenerar och vilket skönt väder ni verkar ha haft. Här har det mest regnat idag, men det gör inget, för jag håller mig inomhus. Kram

 9. Doris skriver:

  Här är det kallt och halt så man får passa sig att inte trilla …
  Sköt om dig,kram.

 10. Ama de casa skriver:

  Här i Kalmar blåste det som sjutton igår. På kvällen när vi var på Öland kom det regn och ännu mer blåst, men då satt vi inne och åt gott och kurade framför brasan så det gjorde inget 🙂

 11. Sylvia skriver:

  Tack för goa kommentarer och ett stort ”Grattis”. Det var huggarn så snabbt du fixade rätt svar på bildgåtan inne hos Ailas.
  Just nu har vi ett underbart vackert höstväder här och vi är just hemkomna efter en stärkande promenad utmed Årstaviken där det är lugnt och skönt och så slipper vi den störande trafiken. Det gäller att passa på snart har vi höststormen inpå knuten.
  Kram Sylvia

 12. Ingen fm utan mina 3km. Dock ej denna fredag, då är jag hos sjukgymnasten och stretchar, rätt svettigt.

  margareta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *