Det ville sig inte

Det var förmodligen inte meningen att allmänheten skulle få en möjlighet att påverka hur Pensionat Warfsholm ska drivas. Det är bara att hoppas att den nya ägaren, vem det nu är, är lyhörd för de önskemål som boende runt runt omkring i bygden har ställt.

Fort gick det med försäljningen och det ska bli spännande att se vem köparen/köparna är. Mäklaren meddelar att han inte kan tala om det ännu, men att det kommer att offentliggöras senare under hösten.

I dag är det lite växlande väder, men ganska behagligt på min uteplats i alla fall och jag får väl passa på att sitta där och njuta ett tag, för om lite drygt en timme är det dags för mig att gå till Kupan för ett eftermiddagspass.

Trevlig tisdag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Klintehamn, Nyhetskommentar, Röda Korset. Bokmärk permalänken.

18 svar på Det ville sig inte

 1. znogge skriver:

  Hoppas verkligen att den nya ägaren är lyhörd för önskemålen. Tyvärr får man ibland en känsla av att det är vinstintresset som styr verksamheten…

  Här är det soligt och fint men jag hinner inte vara ute många minuter i dag.

  Kram och god tisdag!

  • Ingrid skriver:

   När Marie drev rörelsen hade hon en omsättning på över 5 milj om året, de som nu sålde hade bantat ner verksamheten och låg bara på 1 milj, så det kan knappast vara vinstintresset som styrt dem.
   Hoppas du fått tid och njuta någon liten stund i solen i alla fall.
   Kram

 2. Musikanta skriver:

  Det huset var inte billigt! Duktigt av Klinteborna att samla ihop så mycket pengar. Men någon måste ju driva hotellet också.
  Kram

 3. Lambergsfrua skriver:

  Hoppas verkligen att det blir bra med nya ägaren/ägarna.
  Vi har halvklart här idag. Molnen är så tunna att solljuset pressar sig igenom lite grann.
  Ha det gott!
  Varm kram 🙂

 4. Det var värst vad det gick fort! Den nye ägaren måste ju i alla fall ha förstått att ni Klintebor är intresserade av pensionatet och vara lyhörd för era önskemål om han/hon är en klok människa!
  Det ser ju så idylliskt ut där! Vi får hålla tummarna!
  Kram, Monica

 5. Gunnel skriver:

  Det är soligt och varmt här med. Så här fint har vi knappast haft det på hela sommaren. Hoppas det ändå blir något positivt av det hela med en ny ägare. Kram

 6. Karin skriver:

  Det var ju synd att ni inte fick vara med i köpet! Men det kanske blir bra ändå.
  Jag har inte heller spelat boule, trots att vi har PRO-boule både tisdag och fredag. Och dessutom är det anlagt en alldeles nu bana tvärs över vägen där vi bor, så vi kan se dit. Men PRO-arna spelar fortfarande på den gamla banan, de trivs bäst där. Men så småningom måste de lämna denna, för där ska det byggas nya hus.
  Kramar! 😀
  Karin

 7. Helena skriver:

  Hoppas dom nya ägarna inte bygger om, eller förstör det äkta i huset. Kanske dom vill samarbeta med ortsbefolkningen, så alla blir nöjda.
  Här blåser det kallt, och hösten har kommit.

 8. Elisabeth skriver:

  Då hoppas jag att det blir en lyhörd köpare!

 9. Gunnar skriver:

  Bara att hoppas på det bästa. Jag håller tummarna!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *