Det ville sig inte…

…för Simon igår i Sveriges Mästerkock. Han ägde balkongen, som han själv sa, men han ägde inte domarna och det är ju de som bestämmer vem som ska vara kvar och vem som får lämna in förklädet.

Det räcker inte att skämta och vara lite kaxig, maten ska smaka bra också.


I dag skiner faktiskt solen på oss och jag borde gått ut på en promenad, men det blev inte längre än till soprummet. Annars är det mycket daterande nu som en följd av årsmöte och annat. Vid gårdagens konstituerade möte med SPF beslöt vi att min vice blir ordinarie och jag går in som sekreterare, eftersom vi inte lyckas få någon som kan ta den posten. Det blir säkert bra!

Om en stund ska jag gå in till min granne och hjälpa till med lite skrivarbete, så det blir heldag framför dataskärmen. 😉

Trevlig torsdag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i SPF, TV och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

19 svar på Det ville sig inte…

 1. Astrid skriver:

  Vi har också sol och vackert väder idag
  Men vi bor ju på samma sida även om det är långt mellan oss

 2. Lambergsfrua skriver:

  Lite tråkigt att det inte ville sig riktigt för Simon, men det är en tuff tävling – i alla fall är domarna rätt tuffa och krävande.
  Sol har vi inte här i Solens stad, men jag gläds med dig att den skiner på din sida av landet. Även om du inte kommer ut idag, känns det alltid trevligare med solskenet.
  Ha det gott!
  Varm kram,
  Lambergsfrua 🙂

 3. Det var ju lite tråkigt att Simon inte fick fortsätta, han var lite av en frisk fläkt i programmet! Jag hade varit så säker på att Yennifer skulle röstas ut, hon har verkat så osäker och domarna har klagat på hennes jätteportioner! Nåja, vi kan ju inte provsmaka, så vi får lita på domarna…????

  Lite, lite sol här idag, men fortfarande blåsigt, så vi får se hur det blir med promenaden!
  Vilken hjälp dina grannar har av dig!
  Kram, Monica

 4. Det skulle inte vara en massa frågetecken där, utan en glad gubbe…

 5. znogge skriver:

  Det är lite sorgligt att någon måste åka ut men så är ju spelets gång. Jag trodde nog att Yennifer som misslyckades två gånger med riset skulle åka ut. Men visst, Simon gjorde ju några tabbar han med…

  Kram

 6. Musikanta skriver:

  Matlagnings- och trädgårdsprogram är något som jag aldrig ser på TV. Det beror naturligtvis på min stora brist på intresse för dessa ämnen. Så jag kan inte kommentera något där:-). Jag förstår däremot att de har valt dig till sekreterare med din gedigna datakunskap som jag verkligen avundas dig. Säkert av andra skäl också. Mycket jobb blir det naturligtvis för dig, men det är ju roligt att kunna vara till nytta.
  Kram

 7. Gunnar skriver:

  Inte lätt att få folk som vill vara sekreterare eller kassör. Poster som många gånger kan innebära mer jobb än att vara ordförande

  • Ingrid skriver:

   Ja, visst är det så, men jag tycker ändå att om man tackar jag till att arbeta i en styrelse måste man också vara beredd på att ta en styrelsepost. Vi är nio st i styrelsen och kan inte få någon att ta posten som vice ordförande, så det får vi klara oss utan. Det är sårbart…..

 8. Åke skriver:

  Ja som du vet hade vi snöstorm i mäktigaste laget… Du har väl fått rapporter… vi hade ju bra med snö sedan tidigare och det kom mer än 60 cm idag bara… Jag ska mäta totala snödjupet på lördag i ljuset… jag får plumsa kanske i 120 cm 😛

 9. Bosse Lidén skriver:

  Du måste ta pauser och passa på att gå ut när solen är på besök. Vem vet när det händer nästa gång. Själv tycks jag inte hinna. Jag är tydligen inte tillräckligt snabb. Innan jag fått på mig alla vinterkläder har solen gett sig av igen. Den har lekt katt och råtta leken med mig flera gånger sista veckorna.
  Självklart är det resultatet på maten som ska räknas i första hand. 🙂
  Då har du och min Solveig samma syssla. Hon har det i bostadsrättsföreningen.
  Helgkram Bosse
  Ps. Ska inte du smita ifrån och resa söder ut snart?

  • Ingrid skriver:

   Jag är sekreterare i bostadsrättsföreningen också. Hälsa Solveig!
   På måndag sticker jag iväg till Puerto de la Cruz på Teneriffa och ska stanna där tre veckor. Det ska bli skönt med en ordentlig semester.
   Kram

 10. Elisabeth skriver:

  Då går du in i nytt sekrarterarskap! Det kommer gå som en dans!

Kommentarer inaktiverade.