Dramatisk söndag

Måndagen den 16 februari 2009 | 10:00 | -1,5°

Söndagen blev en dag med dramatik av olika slag. Tidigt på söndagsmorgonen greps två 17-åringar i Klintehamn av polisen för mordförsök. De hade då knivstuckit en 20-åring, som nu vårdas på Visby lasarett, svårt skadad. Det är alldeles förfärligt och hemskt tragiskt att sånt här händer. Nog var vi oroliga när våra ungdomar var ute på kvällar och nätter, men att de skulle kunna bli knivskurna? Nej, det hade man ju ingen som helst tanke på. Jag är verkligen tacksam för att jag inte har några tonåringar idag, för hu vad hemskt att veta att sånt här kan hända, även i lilla Klintehamn!

Årets första avåkning här vid Stenstugu inträffade igår kväll. Det är väldigt halt och spårigt på vägen och i kurvan här vid oss brukar det vara dikeskörningar varje vinter. Vid 20-tiden ringde en förtvivlad kvinna och vill ha hjälp att dra upp sin bil. Den hade gått av vägen och in i åkern mitt emot vår gård. Det var ju så mörkt att man inte kunde se något, men grannen, på vars åker hon stod, ryckte ut med sin traktor för att dra upp henne. Men det visade sig att bilen inte var värre tilltygad än att det gick att köra med den över åkern och så kunde hon ta sig därifrån på egen hand.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Nyhetskommentarer, Tyckt o Tänkt, Vardag och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *