Dubbelmord i Fröjel

Söndagen den 24 april 2005

En protest mot att myndigheter inte bryr sig om att besvara mail måste man naturligtvis stödja. Det minsta man kan kräva är att få en bekräfelse på att mailet mottagits. Som det är idag kan det ta månader eller mer, om man nu överhuvudtaget får något svar.

Idag har vi varit i Visby och fixat med Kristers deklaration och fått en god middag i gengäld. Sedan i eftermiddag blev det en liten översyn av Carinas och Bosses deklarationer också.

Hoppas nu att det blir litet varmare väder, så att man få jobba litet i trädgården. Nu får det snart vara slut på nattfroster. Jag har jättemycket plantor som ska ut i växthuset, men det går ju inte när det är 7-8 grader kallt om nätterna. I går natt hade Visby den kallaste aprilnatten sedan 1966 och jag hoppas att vi slipper sätta fler sådana rekord.

Det stora samtalsämnet just nu är annars dubbelmordet i Fröjel, eller rättare sagt fyndet av 2 lik i ett grustag i Fröjel. Var brottet är begånget vet man ännu inte, men paret blev mördade för ca 1 vecka sedan. Händelsen har medfört att släkt och vänner har hört av sig per telefon, för att höra vad vi egentligen håller på med här.

EXPRESSEN.SE/Första sidan: John, 24, fann kvinnan: Hon såg allvarligt slagen ut

Gårdagens fruktansvärda händelse gör att man undrar om man verkligen befinner sig på “lilla” Gotland. Man inbillade sig, att här lever man skyddad från, brutala saker som detta. Men det är bara att inse att “livet där ute” börjar komma ikapp oss.

EXPRESSEN.SE/Första sidan: Liken grävdes ner i en grusgrop

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Fröjel, Nyhetskommentarer och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *