Edoardo 12 år

Lördagen den 12 augusti 2006

Temperatur: 20 grader. Idag har det varit mulet och blåsigt hela dagen och till kvällen ska det börja regna. Jag hoppas att det stämmer, för nu vill vi ha mera regn.

Det blev ingen målning i torsdags, utan jag roade mig med annat. Igår däremot var det ladugårdsmålning hela dagen nästan och idag var vi ute och målade fönsterfoder redan före frukost. Vilket innebar att vi åt vår frukost först klockan 10.30. Vi ville göra färdigt innan det skulle börja regna. Nu skrapar Åke det sista, så en dag till med penseln, sedan är det klart!

Åke kom just in och rapporterade att det har börjat att regna!

Naturligtvis har jag pysslat vid datorn de här dagarna också. Jag har ändrat på sidan Mina Nätvänner. Jag tycker att det dyker upp så mycket reklam och popups när man har den på 4callfree.com, så nu har jag lagt in den själv och uppdaterar den själv också. Jag gillar att ha kontroll över hemsidan. Det är därför jag föredrar att ha dagboken här på min egen hårddisk i stället för hos någon av bloggtjänsterna.

Dessutom har jag lagt in en ny aktuell frågeomgång:

eller

Hoppas att det är många som vill vara med och rösta!Vi har ett födelsedagsbarn att hylla:

      

Grattis Edoardo, som fyller 12 år idag!

Edoardos årsdagsfirande kanske inte blir så muntert i år. Hans farmor, Evas svärmor dog natten till igår. Hon var gammal och sjuk och det var väntat, men ett dödsfall kommer alltid plötsligt hur väl förberedd man tycker sig vara.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Nytt från Stenstugu, Sicilien och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *