Edoardo på sjukhus

Tisdagen den 20 februari 2007

Jag vaknade till en solig och fin morgon, men nu har solen försvunnit bakom molnen och det har börjat snöa. Man får hoppas att det inte blir så mycket av det.

Gotlandspolisen gjorde skäl för lönen igår. Den här veckan är det kontroller av bl a användandet av säkerheltbälten och gårdagen medförde att de fick fast 30 personer som inte använde bilbälte. Nog är det underligt, att en så enkel sak, som att sätta på sig säkerhetsbältet, ignoreras så ofta.

Vårt yngsta barnbarn på Sicilien, Edoardo 12 år, är inlagd på universitetssjukhuset i Catania. Han har sedan något år tillbaka haft feberattacker som inga läkare lyckats komma med en förklaring till. Han har varit på utredning flera gånger tidigare utan resultat. Jag har skrivit om det förut (arkiv 2006, februari).

Nu bor Eva med honom på sjukhuset. Det har det jättebra med eget rum med en bäddsoffa för Eva, TV och eget badrum. På sjukhuset finns också en skola så barnen, som deltar i undervisningen, får ett intyg på det och slipper därmed få frånvaro i sin ordinarie skola. Edoardo är naturligtvis ledsen över att behöva vara på sjukhuset. Han är just nu feberfri och känner sig frisk och hemma i Gaggi är det karnevalsdagar! Man får verkligen hoppas att läkarna lyckas komma underfund med vad det är han lider av. Det känns tråkigt att vara så här långt borta och inte kunna stötta Eva och hennes familj .

På förmiddagen idag har jag suttit och sett sista avsnittet av Saltön, som jag missade igår. Undrar om det blir någon fortsättning av serien?

Nu ska vi åka på Klinte och handla och jag ska köpa hem såjord, för nu ska vårbruket starta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Kropp och själ, Nyhetskommentarer och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *