Efter regn kommer solsken

Det blev en trevlig kväll igår även om publiken svek. Jag vet inte om det var det eländiga vädret eller om man helt enkelt hade annonserat för dåligt. Jag tycker att jag har tipsat alla bekanta om evenemanget och varje gång har jag mötts av förvånade frågor om hur jag fått reda på. Var har du sett den annonsen? Hur vet du det? Vart ska man boka? Hur mycket kostar det?

Gårdagens väder var verkligen exeptionellt eländigt. Jag vet inte om jag varit ute i ett sånt busväder tidigare. När vi kom ut från Rondo och skulle gå till bilen vräkte regnet ner och blåsten ska vi bara inte tala om. Parkeringsplatsen var som en insjö. Jag hade ingen huva på min jacka, men jag hade en plastpåse i fickan och den satte jag på huvudet.

– Och till det här landet har vi flyttat och helt frivilligt dessutom, sa Eva, hur tänkte vi då?

När jag slog upp mina violblå i morse och fick se att det var solsken trodde jag nästan inte mina ögon. Blå himmel och flödande sol! Vilken skillnad mot gårdagens mörker.

Jag tog en sväng till kyrkogårdarna på förmiddagen, för det är ju Fars dag i dag. Jag hade inga blommor med mig, men jag bytte ut utbrända ljus och tände nya.

Grattis alla pappor på Fars Dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Fars Dag, Fröjel, Väder. Bokmärk permalänken.

16 svar på Efter regn kommer solsken

 1. Solsken här idag också, man får njuta, för imorgon vet man inte igen…
  Tråkigt att det inte kom så mycket folk till konserten, men vädret kan säkert vara en bidragande orsak!
  Ha det gott, kram, Monica

 2. Musikanta skriver:

  Så fin graven är. Underbart vacker kyrka. Här var det så halt att vi stannade inne trots solskenet.
  Kram från Ingrid

 3. Znogge skriver:

  Synd att publiken svek när det var ett trevligt arrangemang. Här slapp vi regnet men det blev en ganska så kall fars dag.

  Kram och god kväll!

 4. Gunnar skriver:

  Skönt att det finns lite balans i tillvaron och att vi får soliga dagar ibland. Synd att inte fler kom till konserten men marknadsföring är inte enkel

 5. Laila skriver:

  Gårdagens väder var verkligen ingen höjdare och ihop med att tidningens lördagsbilaga uteblev så blev det sämre. Jag var bara ute i postlådan för att kolla att maken inte missat att få in bilagan. Senare så meddelade ju radion att det inte blivit någon bilaga. Jag visste att det var musik men var inte lockad att gå ut och när maken inte heller var intresserad så blev det inget. Idag har det blivit både promenad och teater ”Bättre begagnat”. Mycket trevligt.
  Kram

 6. Lördagens väder var så hemskt att jag inte ens var ute med Santos, Rolle tog hand om det och dom 5 gångerna vi går ut med honom blev inte långa. Han ville bara hem igen….. 🙄
  Så igår hade vi tänkt ta en tur, men min rygg hade andra idéer och efter halv två var det race på TV hela eftermiddagen och kvällen. Fast jag cyklade (inne) och körde med lite sjukgymnastik och alvedon. I morgon ska jag till sjukgymnasten så jag hoppas hon kommer på några bättre rörelser!
  Läste tillbaka och såg att du villa ha tips om julbordsställe. Vi äter ju aldrig det ute, sista gången var när jag var barn – alltså c:a 60 år sen. Rolle och jag har aldrig gått ut och ätit, det räcker så bra med all mat man vräker i sig över julen (jag gillar att laga julmat). Dessutom vill jag aldrig börja smaka på julmaten innan kvällen innan julafton då man kan provsmaka skinkan, köttbullarna och sillen. 😉 Däremot kan jag berätta att vi ätit på Fröjel Resort ett par gånger med gäster samt när Rolle fyllde 75 och alltid fått mycket god mat. 😆
  KRAM
  Susie
  Susie

  • Ingrid skriver:

   Jag har också ätit på Fröjel Resort ett par gånger och då har det varit bra, så jag hoppas att de kan fixa till ett gott julbord också.
   Hoppas att sjukgymnasten kan hjälpa dig!
   Kram

 7. Skogsnuvan skriver:

  Här toksnöar det och precis när Kinabror åkt till Skåne och ska bli där två månader. Hoppas snön går bort men knappast troligt för det är minusgrader även mitt på dan

 8. Elisabeth skriver:

  Sån tur att vädret svänger fort från regn till solsken!

Kommentarer inaktiverade.