En av tusen

Idag har det varit trädgårdsvisning runt om i Sverige och av de sju trädgårdar på Gotland, som inbjöd alla trädgårdsintresserade, valde jag givetvis att besöka Susie på Stjärnarve

Susie har en fantastisk trädgård och hon och hennes man har på bara några år lyckats förvandla en ganska trist vanlig villaträdgård till något alldeles speciellt.

Jag är mest imponerad av hennes kreativitet och fantasi. Inte skulle jag kunnat tänka mig att såga ner ett träd och spara ett par meter av stammen, svartlackera den och sedan pryda den med fjärilar och pärlor i glas.

Susie på Stjärnarve visar i sin blogg hur trädgården utvecklas och hon lägger ut massor av bilder på sina olika växter, så vill du ha inspiration är den en bra källa.

Tack för titten Susie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Blandat, Trädgård och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

26 svar på En av tusen

 1. Znogge skriver:

  Jag önskar jag var lika duktig och hade samma kreativitet! Vår trädgård är tyvärr inte den roligaste…

  Kram

 2. Anita Brehlin skriver:

  Här är det ”hemliga trädgården” min bloggkompis som har öppen trädgård. Jag var dit för några veckor sedan och blev helt betagen. Det var som att komma in i ett sagoland och banne mig fanns det mycket magiskt och vackert där och precis som du säger. Fantasin sätter inga gränser för vad man kan hitta på. Kul med kreativa människor

 3. Ailas skriver:

  Härligt, härligt… Denna sommar har det varit mycket arbete med att ens nödtorftigt hålla ogräset borta, vilket inte lyckats här. Mossan ska vi inte ens tala om. Lång väg att gå till visningsträdgård med andra ord. 🙂

  Hoppas att du haft en bra söndag!
  Kram

 4. Skatan skriver:

  Jag har inte heller några gröna fingrar men blir mer och mer intresserad av att odla. Att njuta av andras mödor och kreativitet gör jag gärna förstås … och imponeras 🙂

  Kram!

 5. Kicki skriver:

  Jag hade också velat åka till en sån trädgård idag, men det blev besök av yngste sonen med familj i stället så det var ett lätt val. 🙂
  Kram

 6. Beppan skriver:

  Tack för att du delade med dig av vackra och inspirerande trädgårdsbilder – jag som missat denna dag igen…..

 7. Ooh, så vackra bilder. Men sådant jobb det måste vara att hålla trädgården snygg. Det måste man ha verkligt intresse för att klara av.

 8. Lambergsfrua skriver:

  Så fantastiskt fin trädgård skapad med vackra växter och mycken fantasi. Där förstår jag att både ägarna och besökarna stortrivs.
  Varm kram,
  Lambergsfrua 🙂

 9. Ann-Marie skriver:

  Godkväll Ingrid!
  Ja jag har ingen visningsträdgård men jag tycker mycket om blommor. Idag har jag varit ute i trädgården hela dagen och pysslat om alla mina blommor, nu är det så vackert och prunkande. Imorgon reser jag till Skåne, det är jag mycket glad för men ändå svider det i hjärtat att lämna trädgården när den är som vackrast för att bo i lägenhet. Men jag skall gå mycket i skogarna och leta svamp och kanske finns det lingon. Och så det som jag reser för – jag skall leka, leka med barnbarnen.
  Kram från Ann-Marie

 10. Raija skriver:

  Visst är det härligt att få titta i andras trädgårdar och inspireras. Har också varit på trädgårdsvisningar här i stan, men inte i år.

  Och när jag ser dessa kreativa trädgårdar med så mycket fina blommor och växter, så önskar jag att jag också en finare trädgård.

 11. Det är jag som ska tacka för ”titten”! Tyvärr var det ju så mycklet besökare att man inte hann med att prata med alla, så det blev väl kanske lite ”rumphugget” för oss. Men…du bor ju så nära – och nu har vi ju träffats – att du kan komma på en privat visning (läs snackstund) *fniss*! Du är hjärtligt välkommen när du åker förbi!!
  Visserligen kan jag inte bjuda på kaffe – vi dricker ju inte det, men det finns väl något annat man kan hitta på. 😆
  KRAM & TACK
  Susie

  • Ingrid skriver:

   Det var verkligen roligt att få se din trädgård IRL. Jag har ju beundrat den så i din blogg. 😀

   Jag kanske tittar in när jag far till Hemse någon gång, så får vi prata lite mer. 😛
   Kram!

 12. Oj vilken trädgård. Dom gör väl inget annat än ansar och putsar runt.Som ett utställningsobjekt som det är. Ganska fint ändå- och påkostat. De har nog inga barn o barnbarn

 13. Elisabeth skriver:

  Så härligt att det finns personer med riktigt gröna fingrar, så att vi andra kan få njuta av deras arbete.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *