En dag utan några inbokade aktiviteter

Nog är det så att man har fullt upp även som pensionär och det är inte många dagar som är helt blanka i kalendern, men den här torsdagen är en sådan dag.

Trots ”ledigheten” steg jag upp ganska tidigt. Det har varit en solig och fin dag och nu märker man verkligen att dagarna börjar bli längre, speciellt på kvällarna. Nu är klockan snart tre och det är ännu solsken.

Efter frukosten och lite pyssel gav jag mig iväg ut på en promenad. Nu är nästan all is borta på vägarna, så det är halkfritt och bra, en aning slaskigt, men det är bättre än is.

Det hade inte hänt så mycket med kejsarolvonet sedan förra gången jag kollade det.

Sandaån är full av vatten

Vy över hamnen från Warfsholmsbron

På väg in mot samhället igen

Efter lunchen har jag suttit i köket med min laptop och daterat. SPF:s hemsida behövde en uppdatering igen. Jag har inte helt klart för mig hur de tänkt sig att den ska läggas upp, så jag testar och ändrar lite hit och dit. Det blir nog bra till slut!

Ha en skön fortsättning på torsdagen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Klintehamn, Odvalds, Promenader. Bokmärk permalänken.

12 svar på En dag utan några inbokade aktiviteter

 1. Gunnar skriver:

  Det kan väl vara skönt för dig att få ledigt nån dag. Annars tycker jag att du är ett föredöme när det gäller att vara aktiv som pensionär

 2. Vilken tur att det var fint väder, när du för en gångs skull är ledig! Det är ju så mycket trevligare att promenera om solen skiner!
  Här är det jättedimmigt och grått idag, så det har blivit lite inomhusaktiviteter, bl. a, två fina valnötsbröd! Och så har vi varit över hos mellandottern och sett till våra tvillingbarnbarn, 13 år, som var hemma sjuka. Skönt för dom att ha mormor och morfar i närheten…
  Ha det så bra, kram, Monica

  • Ingrid skriver:

   I dag har det varit en väldigt fin vinterdag. Är det så här kan till och med jag ha fördrag med den här årstiden.
   Så tryggt för dottern att ni kan ställa upp när det krisar.
   Kram

 3. Vonne skriver:

  Får hålla med dig om att de flesta av ens dagar även som pensionär är ganska så fullbokade. Då är det riktigt skönt med en dag utan aktiviteter som för dig idag. Du är duktig gå ut och gå i allafall och fina bilder blir det. Själv har jag av och till hela dagen ägnat mig åt wp och datorn. Det blev lite städning också..men ingen promenad, hade inte alls lust trots att det var skapligt väder här med.

  Godkväller och kram

 4. Znogge skriver:

  Skönt att få ha en helt ledig dag och disponera den som man vill. Tror att dagens pensionärer över lag är mycket aktiva vilket är väldigt positivt.

  Kram och god kväll!

 5. Musikanta skriver:

  Har också gått en promenad idag i det sköna vädret. Snön är nästan borta här hos oss och jag håller tummarna för att det inte kommer mer snö. Det enda jag har gjort än så länge idag är att röja upp på mitt (analoga?) skrivbord och övat en timme piano. Annars har jag mest suttit vid datorn. Visst är det skönt att vara pensionär!
  Kram!

 6. Inger Johansson skriver:

  Skönt att det är blankt i almanackan någon dag!
  Jag har gått och hämtat tidningen så jag fick lite frisk luft annars däckad i soffan 😥
  Kram Inger

Kommentarer inaktiverade.