En fin oktoberdag

Dagen började med regn, men det klarnade snart upp och sen har det varit mest soligt och det har varit varmt, hela 10-12 grader faktiskt.

På förmiddagen tog jag och en bekant en tur till Roma. Jag skulle sätta in pengar på Sparbanken för SPF:s räkning och hon hade också ett ärende dit, så då passade det ju bra att åka tillsammans.

När jag kom hem åt jag lunch och sedan hade jag lite jag skulle pyssla med vid datorn, men när klockan närmade sig två och solen ännu lyste så vackert, gick jag ut på en promenad. Man får ju passa på när det är en fin dag. Ingen vet när vi får se solen nästa gång.

Jag gick upp till Klinte kyrka och när jag ändå var där……

….passade jag givetvis på att gå in och titta till familjegraven. Där var hur fint som helst.

Klintebergets sluttningar är inte gröna längre utan alldeles brunorangea av alla boklöv. Det är riktigt vackert!

Här är Vallegårdarna och sen har jag inte så långt hem. Med några fotostopp tar den här rundan ungefär en timme. Ganska lagom faktiskt!

Ha en skön fredagskväll!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Klintehamn, Promenader, SPF. Bokmärk permalänken.

18 svar på En fin oktoberdag

 1. Kicki skriver:

  Vi har också haft samma grader här idag, som hos dig.
  Det var riktigt skönt att komma igång lite rejält med röjningen i trädgården. Men ryggen tar ju stryk som sjutton, så inte blir det så långa stunder i taget, men många bäckar små…
  Kram Kicki
  PS
  Jag ser att jag kommenterar lite klent på slutet, men jag har full koll på dig 🙂

  • Ingrid skriver:

   Man får ta det lite pö om pö och vara lite rädd om sig. Visst är det skönt när man får röja trädgården inför vintern och veta att nu är det trots allt några månaders ledighet från den.
   Kram

 2. Ditt namn skriver:

  Visst är det vackert nu när solen skiner på färgprakten som är. Det blev även en promenad för mig också innan solen försvann.
  Ha en skön fredagskväll du också.

 3. Hillevi skriver:

  Så vackert! Solen gör verkligen massor för humöret även om regnet verkligen behövs! Bokskogar är något speciellt som inte förekommer här annat i småportioner. På våren r ju boktr

 4. Hillevi skriver:

  Oj, kom åt returknappen! På våren är bokskogar oslagbara, skulle jag skriva! 🙂

 5. Znogge skriver:

  Vi har haft liknande väder här men dock har det blåst en hel del. Vackra promenadvägar hos dig och höstens färger är fina även om jag föredrar våren…

  Kram

 6. Hösten är verkligen en vacker årstid, speciellt när solen lyser, som på dina bilder! Här har det också varit soligt idag, men förfärligt blåsigt!
  Vår granne har en jättebok på sin tomt och de löven kommer in till oss…mindre kul, för de multnar ju aldrig, utan måste tas bort!
  Ha en skön helg, kram, Monica

 7. Lambergsfrua skriver:

  Det är så vackra färger nu på hösten och det visar dina bilder också. Här har det varit fint och soligt ett par dagar och även idag är det klart och fint. Höstfärgerna blir så intensiva då.
  Vi ska snart ta en liten promenad i solskenet.
  Ha en fin dag Ingrid!
  Varm kram 🙂

 8. Vad fina Klintebergets sluttningar är!
  Söndagskram till dig!

 9. Elisabeth skriver:

  Härligt vackra höstfärger!

Kommentarer inaktiverade.