Så uttryckte sig reportern i Radio Gotland i morse och han tillade att förutom tunga moln och blåst så regnar det ett fint, väldigt blött regn, som gör att man blir dyngsur på nolltid. Och han lät glad!? Förmodligen för att han befann sig inomhus. :wink:Jag håller mig inne jag också och tittar ut på gröna gräsmattor och yrande löv, men i eftermiddag måste jag ut. Jag ska på Kupan och jobba, men jag tar nog bilen, så slipper jag bli våt.

All snö är borta

Igår blev det inget bloggande, för vi hade ett styrelsemöte med SPF efter lunch och det drog ut på tiden. När jag kom hem satte jag mig i soffan och där blev jag sittande/liggande tills det var dags att gå till sängs.

Lite glest med bloggandet blir det nog också framöver, för i morgon åker jag till Stockholm ett par dagar, för att hälsa på min syster Kerstin och det ser jag verkligen fram emot. Det har blivit så att jag gjort en sån tripp på senhösten flera år i rad nu och det är så skönt att få komma hemifrån några dagar. Vi ska inte göra något särskilt utan tar det som det kommer. Huvudsaken är att få umgås!

Trevlig tisdag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...