En härlig lördag

Egentligen tänkte jag ta en bloggpaus nu när jag har min syster och svåger här, men jag vet att jag ändå inte kan hålla mig ifrån datorn, så det är nog ingen idé att gå ut med det. Fast lite glest kanske det blir mellan inläggen och bloggvandrandet blir det nog inte heller så mycket med, för att få umgås med Kerstin o Hassine går absolut före datorn.

Idag har det verkligen varit hur skönt väder som helst och på förmiddagen satt jag ute i skuggan och löste korsord och sedan melodikrysset, som jag för ovanlighets skull klarade, tills Kerstin och Hassine kom.

Då tog vi oss en promenad runt Warfsholmen och jag som alltid är ensam på mina promenader tycker att det är väldigt roligt att ha någon att gå och småprata med. Lagom till en lite sen lunch var vi framme vid Hamnkaféet. Det var rätt mycket folk som satt ute i det vackra vädret och åt, men det fanns ändå rätt gott om bord.

Lunch på Hamnkaféet

Vi satt kvar ganska länge trots att det var varmt i solen, men det fläktade skönt från havet och det var kul att sitta och titta på de som badade precis nedanför serveringen, men till slut bröt vi upp och fortsatte vår vandring tillbaka till Odvalds och då var det riktigt gassigt varmt.

Kerstin o Claudio

Efter kaffe och en stunds vila åkte vi till Stenstugu och satt där i trädgården och pratade med Eva och hennes familj. Nu sitter jag här och det fläktar skönt från den öppna terrassdörren. En riktigt härlig lördag!

Trevlig fortsättning på helgen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Gäster, Hamncaféet, Stenstugu. Bokmärk permalänken.

6 svar på En härlig lördag

 1. Znogge skriver:

  Visst har det varit en alldeles underbar sommardag i dag!

  Kram

 2. Gigi Markegård skriver:

  Så rologt att din syster Kerstin och svågerHassine är på besök. Självklart går umgänget med dem före datorn. Hoppas ni får en lika fin dag tillsammans idag igen.
  Varm och solig kram,
  Lambergsfrua 🙂

 3. Raija skriver:

  Kul att få sommarbesök. Då brukar det bli fullt upp och man hinner inte alls tänka på bloggen som vanligt. Hoppas du får fina dagar nu.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *