En härlig söndag

Det har varit en väldigt skön söndag med sol och inte alltför blåsigt. På förmiddagen satt jag ute i solstolen och njöt och efter lunchen tog jag bilen och åkte ner till Kalkungskajen där jag ställde den och sedan tog en promenad längs stranden söderut.

Skyttepaviljongen

Nu är nog den gamla skyttepaviljongen en vanligt privat sommarbostad, men min pappa och hans bröder var med i Klinte skytteförening och på den tiden ägdes huset av föreningen och där gick många trevliga fester av stapel.

Här står fyra fiskare ute i vatten. Den fjärde syns dåligt eftersom hen inte har de där orangea kläderna.

Kulfångaren har blivit dekorerad

Jag gick fram till kulfångaren och hade tänkt gå längre, men det var så surt i marken så jag vände och gick tillbaka till bilen. Dessutom började det bli dags att åka till Sicklings, för jag skulle hjälpa Bosse o Carina med deras deklarationer. Nu är det färdigdeklarerat för i år.

När jag hade settFemteklassarna igår kväll valde jag att se den här filmen på Netflix. Filmen heter Our Souls At Night och det vackra åldrade paret är Jane Fonda och Robert Redford.

Innan jag fick tillgång till Netflix tänkte jag att det ju inte kunde vara så märkvärdigt och att det finns mer än nog att se på tv utan det, men nu uppskattar jag verkligen möjligheten att se serier och filmer utan reklamavbrott när jag vill. I förra veckan såg jag på River med Stellan Skarsgård och Nicola Walker, en kort serie på sex avsnitt. Så bra!! Jag kommer nog att fortsätta prenumerera på Netflix ett bra tag till.

Trevlig söndagskväll!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Film, Klintehamn, Promenader, TV. Bokmärk permalänken.

14 svar på En härlig söndag

 1. Znogge skriver:

  Vilken härlig söndagspromenad! Vi har haft liknande väder här och visst är det skönt när det inte blåser. Jag tycker Netflix är kanon så vi kommer säkert att fortsätta också. Visst är det befriande att slippa dessa eviga reklampauser.

  Skönt att ha deklarationerna avklarade kan jag tänka.

  Kram och god söndagskväll!

 2. Vad härligt med blå himmel, sol, och lite färgglad konst.
  Här har det varit grått, kring +3 – + 7 grader, ska bli minus till natten…
  Ett hopp om vår finns förstås alltid.

 3. Vilken fin promenad du gick idag! Och i detta försommarväder! Havet är ju alltid vackert . När jag såg din bild med fiskarna, så trodde jag först att det var badare med bara överkroppar…
  Men än är det lite väl kallt i vattnet – vi lär ha 8 grader!
  Det låter frestande med Netflix!
  Kram, Monica

 4. Kraka skriver:

  Jag gillar verkligen Netflix! Nu har jag inte så mycket tid att titta, mina studier tar väldigt mycket tid. Men jag har ofta den där brasan på, utan ljud, när jag läser. De har några lika att väja på. Men du kanske har en riktig öppen spis? Jag får nöja mig med fejk. 🙂

  Apropå serier, tittar du på The Sinner på svtplay? Nu börjar man förstå sammanhanget. Ett avsnitt kvar bara.

  Ha en fin måndag och vecka!

  Kram

 5. helena skriver:

  Härligt med promenad, och allt du upptäcker. Netflix är bra.

 6. skogsnuvan skriver:

  Att se tv utan att behöva kolla på reklam måste vara toppenskönt. Annars tar ju en långfilm hur lång tid som helst och upprepade reklamer hela tiden. Jag blir riktigt less ibland bara för reklamen

 7. Elisabeth skriver:

  Reklamen är tröttsam, men vi har inte Netflix. Kanske kan bli framåt.

Kommentarer inaktiverade.