En kock och en gris

Det finns många som gör förmögenheter på att ”hjälpa” flyktingar och asylsökande och en av dem är bolaget Jokarjos. Bert Karlsson är vd för bolaget och det ägs av hans barn Johanna och Joakim. De tjänar miljoner på asylboende och förra året var de Migrationsverkets största leverantör. I SvD kan man läsa om en del av Jokarjos fula knep.

SvD avslöjar Bert Karlssons metoder: "Häpnadsväckande" | SvD.

Victoria Tolstoy gjorde nog en helt korrekt bedömning av Bert Karlsson i Dobbidoo i kväll. På flanellografen valde hon och hennes medtävlande att sjunga en sång som skulle passa in på Leif Mannerström och Bert Karlsson och de sjöng den här:

Victorias motivering: Fotona av Leif och Bert föreställde en kock och en gris.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Nyhetskommentar. Bokmärk permalänken.

8 svar på En kock och en gris

 1. Gunnar skriver:

  Jag kollade artikeln och det är helt otroligt att man kan göra så. Verkligen oetiskt.Jag såg också på Dobidoo och delar din uppfattning.

 2. wiolettan skriver:

  Helt makalöst. Vissa saker är svåra att begripa, eller vissa människor, hur de är funtade.
  Jag såg också kocken och grisen.
  Trevlig dag önskar jag dig.
  Kram!

 3. Leva-Kerstin skriver:

  Jag blir rent ut sagt förbannad, så ska det inte få gå till. Bert är Bert som alltid utnyttjar för att tjäna pengar. Han kunde ju skänkt en del till någon flyktingorganisation istället.

  Ha en bra helg

 4. Laila Östergren skriver:

  Det är otroligt att han utnyttjar den besvärliga situationen för att tjäna stora pengar på det. Håller med om att han borde skänka en del av pengarna till flyktinghjälpen i stället.
  Kram

Kommentarer inaktiverade.